BSL 13. Hafta | Galatasaray Nef - Yukatel Merkezefendi Basket

Geçen sene savunmadan hücum devşiren bir takım vardı, bu yıl ancak hücumdan savunma yapabiliyorlar. O yüzden şutlar girmeyince Yukatel'i bile Dream Team gibi gösterebiliyorsun işte. Ergin Ataman'ın Euroleague Galatasaray'ına dönmüşüz, şov olsun diye maça teşrif eden yöneticiler takıma 1-2 kilit adam ekleyemezse 10-11 bitiririz ligi.
 
Ennis’in bu kadar gergin olmasının nedeni nedir? Zaten kötü oynadık ve 20 sayı fark yedik. Ayrıca yaptığı faul net sportmenlik dışı faul. Bu kadar gergin olmanın nedeni nedir?
 
Bu ülkede Galatasaray kötüyse düşen de vurur. Yukatel zaten her türlü kudurukluğu yaptı, hakemler de bitmiş maçta bile yenilen takımın üstüne oynayınca bam telini attırdılar. Şimdi oyuncu ceza alacak, taraftar alacak, yönetici alacak ama bu hak yiyiciler aydan aya maaşı yemeye devam edecekler. Avrupa'nın en güçlü 2. ligiymiş, gör de inanma.
 
Bu kadar etkisiz bir koç uzun zamandır görmemiştim, 12 kişi toplasan 7 kişi etmez ama 12 sini de kullanıyor. Gerçekten çok zayıf bir kimlik
 
Ne olacak şimdi beyler!!!
Dee bost ne yapmaya çalışıyor!! bilerek yapıyor o net ama sosyal medya'da millete küfür birileri cezayı kesmeli artık çok yüz verdik.
Hoca gelişir dedik her hafta geri gidiyor.
Yanındaki cenk ve yunan yardımcı ne işe yarıyor bari uyarsaydınız adamı.
Mcgee 5 tane hatta yaptı molada aynı 5 'le döndü .
Ristiç iyi adam ama sadece bi yama ve takımı ona göre kurgulaman lazım sezon içi zor bu şeyler.
Bcl'de napıcaz acaba!!!!
 
Bost ta sorun olduğu cok bariz, onun disinda da kadro yapısı malum gecen senenin altındayız; seneye bu seneden ne hamle aktarabiliriz onu dusunmek lazim.
 
Kadroyu kuranlara plaket vermek lazım.
Özellikle Mr. Zeytingöz yerli transferlere çok mu kafa yormuş acaba? Böyle dream team kurmak yetenek ister.

Gerekirse Pistiolis dahil herkes gidebilir. Şu an kaybedecek bir şeyimiz yok zaten. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil.
1-2 takviyeyle falan düzelmez bu durum. Bina temelden bozuk. Radikal değişiklikler gerekiyor.
 
Son düzenleme:
Yine bir skandal yenilgi daha. Bu takımdan bir yol olmaz. Ligin en zayıf takımlarından biriyiz. Maçlara para vererek gidenlere tanrı yardım etsin, çünkü bu işkenceye canlı şahit olmak gerçekten çok zor. Bu kadro ve bu oyunla bırakın play-off'u, kümede kalırsak sevinmeliyiz. Bu takımın oluşturulmasında emeği geçen herkesi tanrı bildiği gibi yapsın.
 
Geçen yıl da Mart ayında dibe batmıştık ama koç Pistiolis'in verdiği hırsla, umutla ve tesadüfen gelişen Isaiah Canaan transferiyle takım sonraki 2 ayda roket gibi uçtu. Lig finalini son maçta kaçırdı. O takımın hırsını ve zekasını görmek istiyorum.
 
Son düzenleme:
Geçen yıl da Mart ayında dibe batmıştık ama Pistiolis'in verdiğim hırs, umut ve tesadüfen gelişen Isaiah Canaan transferiyle takım sonraki 2 ayda roket gibi uçtu. Lig finalini son maçta kaçırdı. O takımın hırsını ve zekasını görmek istiyorum.
Bir fark var. Geçen seneki takım yabancılar anlamında oldukça iyi kurulmuş, iyi seçilmiş yabancılara sahip bir takımdı ve Ekrem Memnun ile bir üst seviyeye geçemiyorlardı. Pistiolis gelince canaan ve ndour gibi de iyi takviyelerle üst seviyeye geçildi. Fakat bu sene bu takım en başta iyi kurulmuş bir takım değil ve radikal değişiklikler olmadığı sürece bir ileri iki geri takılacaktır bu takım. Üstüne geçen seneki en iyi oyuncularından biri Dee Bost da kafa olarak bitik. Bu takımın radikal değişikliklere ihtiyacı var. Üstüne saçma sapan ian hummer gibi transferlerle zaten kötü kurulmuş kadroyla çok fazla hareket alanın da yok.
 
Geçen yıl da Mart ayında dibe batmıştık ama koç Pistiolis'in verdiği hırsla, umutla ve tesadüfen gelişen Isaiah Canaan transferiyle takım sonraki 2 ayda roket gibi uçtu. Lig finalini son maçta kaçırdı. O takımın hırsını ve zekasını görmek istiyorum.
Hocam o kadro ile bu kadro arasında uyum ,yetenek,kalite olarak baya fark var.
Bu kadro yama yapıldıkça delik açılıyor malesef.
Helle bide dee bost bu kafadayken zor.
Nasıl düzelecek bilmiyorum ama transferle helle bide bu teknik ekip ve turgay transfer falan yapmasın ,zaten yapmazlarda.
bu sezonu geçelim diycem ama seneye aynı şeyelri konuşacağız malesef😔.
 

Üst