BSL 13. Hafta | Galatasaray Nef - Yukatel Merkezefendi Basket

Rakip takımın koçu Zafer Aktaş pota altına doğru yürümeyi bir düşünmeli. Serbest atış kullanacağından şüphesi olmasın.

Rakip iyi oynuyor ancak bizim pota altına yapılan her penetreye faul çalınıyor.
 
Göksenin bir boş üçlük kaçırdı bir hızlı hücumda topu kaptırdı fark bir anda 10'a fırladı. O çıktı ama hala rakibi yakalamaya çalışıyoruz. Merkezefendi Denizli Basket'in üçlük yüzdesi inanılmaz.
 
Bu takımdan hiç bir şey olmayacağı net. Köklü değişiklik yapıp ne olacaksa olsun denmeli, bu oyuncularla oynamak vakit kaybı
 
Göksenin bir boş üçlük kaçırdı bir hızlı hücumda topu kaptırdı fark bir anda 10'a fırladı. O çıktı ama hala rakibi yakalamaya çalışıyoruz. Merkezefendi Denizli Basket'in üçlük yüzdesi inanılmaz.
Takımın en iyisi göksenin ve kaçırmadı 3 'lüğü soktu , sonra kaptırdı. Hoca mcgee 4 5 tane ard arda top kaybederken hallla oyundan almadı ilk yarı mesela hoca uyuyor galiba.
Neyse bu kadro ve yerliler ile bu kadar kimse bcl'de gruptan çıkmayı düşünmesin bence.
 
Son düzenleme:
Bir ara Gershon Maccabi'de genç bir antrenörün yanında antrenörlük yapıyordu mentörü olmak için. Pistiolis'e de öyle bir şey gerek heralde. Fikir güzel ama farklı senaryolarda da kulağına doğru işleri fısıldayacak bir üst akıla ihtiyaç duyuyor gibi. Şu maçta tüm ikili sıkıştırmaları Peterka'nın adamından getirmek zeka sorgulaması yaratacak bir olay.
 
5 numara 5 numara dedik alindi ama hala Sadikla Mahir arasinda bolusuluyor o pozisyonun dakikalari.Bir de bu kadar fazla rotasyona gerek var mi gercekten ? Butun oyunculari kullanmak zorunda hissediyor Pistiolis.Oyle genis bir rotasyonumuz yok ki bizim.Toplasan 1.5 iyi yerlimiz var.Yunus Emre sanki Engin Atsur,Ender Arslan veya Tutku Acik seviyesinde yerli bir guardmis gibi dakikalar aliyor falan.Anlayamadigim isler.
Bir de su Denizli’deki Mabel Matiz’e benzeyen abimiz cok iyi oyuncu.Bir de Yunan oyuncularini cok begendim.Rogovopoulos mu ne adi..
 
Dee Bost parkede ayak sürüyünce geri kalan takımın seviyesi çok düşük. Ennis, McGee ve Sadık %100'le oynasa bile Merkezefendi Denizli'ye yetmiyor. Zaten %100'le oynamıyorlar.
 
gecen sezon son 3 ayı 7 kişi oynayarak geçiren takımın koçu şimdi 12 kişiyi de oynatmaya çalışıyor yani söyleyecek sözüm yok abi görüp deneyimlemese neyse diyecem rotasyon sevdana şey edeyim hocam
 
takımı zaten genel olarak beğenmediğimi defalarca ifade ettim bu sezon. Fakat bugün ekstra ekstra kötü takım. Sanki paraları ödenmemiş gibi. Ekstra bir sıkıntı var gibi. Dee Bost ise net gitmek istiyorum diyor
 

Üst