BSL 14. Hafta | Manisa Büyükşehir Belediyespor - Galatasaray Nef

Lig sonuncusuyla oynayacağımız maça kesin kazanırız gözüyle bakamaz duruma nasıl geldik yazık gerçekten. Sezon başındaki heyecan ve beklenti ne derece yukarıda iken şimdi aynı oranda aşağıda. Bizi bu saatten sonra sadece yabancı transferi asla kurtaramaz. Yerli yerli yerli.
 
Dee Bost ve Ennis yok. Rotasyon yok gibi bişey Yunus Emre'nin eline kaldık. Hakan Demir'le kadroyu güçlendiren bir takımla oynayacağız geçen hafta maçın başından beri 20 sayı önde oldukları konya maçını 1 çeyrekte kaybettiler. Biizm gibi dengesiz bir takım umarım galibiyetle çıkarız. Hakan Demir bize karşı hep fazla motivasyonla oyuncularını oynatan bir koç. Hakkımızda hayırlısı kazanarak döneriz umarım.
 
Ankara'da büyük kolej'le kümede kalma maçını görmüş biri olarak bu takımı hiç böyle görmemiştim yıllardır. İlk çeyrek felaket geçti umarım döner maç tepki verecek oyuncumuz yok şu duruma.
 
Olay tatsız yerlere doğru gidiyor. Söylemek istemiyorum ama... İlk çeyrekten 3'e katladılar neredeyse. Sahada başı kesik 5 horoz var oradan oraya boş boş koşan. Allah muhafaza Fener,Efes falan olsa 50 yerdik bugün.
 
Pistolis ne yapıyor bu kadar mı sabit fikirli ? Mc Gee kanat oynuyor uzunlar içeride uzunumuz yokken şut atıyor hücum düzeni yok.

Cenk Akyol falan değil baya tecrübeli yardımcıya ihtiyacı var Pistolis'in guardsizlik bu oyunu açıklamaz.
 
İnşallah ciddi bir fark yeriz de şubeyi yönetenler akıllanır. Ama nedense hiç güvenmiyorum, zerre ümidim kalmadı. Yazıklar olsun diyorum.
 
An itibariyle ligin en kötü takımıyız ve küme düşme adaylarının birisiyiz. Zaten Dee Bost ve Ennis olmayınca mahalle takımından farkımız kalmıyor. Şaşırdık mı? Tabii ki hayır. Emeği geçen herkese lanet olsun!!!
 

Üst