BSL 14. Hafta | Manisa Büyükşehir Belediyespor - Galatasaray Nef

Yapılması gereken 2 şey var.Birincisi geçmiş sezondan veya bu sezon kime borcumuz varsa ödenmeli.Olmazsa olmaz olan ilk şey bu.Bu sezon biter önümüzdeki sezon başlar,önümüzdeki sezon ''Galatasaray'da paralar ödenmiyor'' olgusu varken kim gelir,neden gelsin,ne vaat edeceksin ?

2.side bu sezonun geri kalanı için 1 tane yabancı gard lazım.
 
valla menajer paraları ödenmeyen maaşlar topcularin alacakları bir zahmet ödensin artık. sonra da bir gard, baktın Mart gibi falan lig zaten gidiyor elden gider önümüzdeki sezonun planlamasını ve yerli transferlerini yaparsın. BCL'de ilerlersin falan. geçen yıl beyaz sayfa açtığımızda Mart ayındaydık sonrasında yaşananlar hala aklımızda. neden ikincisi yaşanmasın abi
 
Son 3 haftaya kadar böyle bir şey düşünmüyordum ama teknik ekip, Turgay Zeytingöz ve Kerem Tunçeri ile yollar ayrılmalı. Burayı anlayamamışlar belli ki. Kendilerine çekişecek başka yerler bulsunlar.
 
Tunçeri istifası iyi oldu, en azından yönetimdeki o garip şişkinlik makul seviyeye geldi. Zeytingoz'e yeni görevlendirmeyle en azından sezon bitirilmeli diye düşünüyorum, BCL'deki olası başarı ve Playoff'a katılma ve oradaki performansa göre önümüzdeki yıllar için kendisiyle tamam ya da devam kararı verilmeli.
Ben yönetim noktasında ciddi problemler olduğuna katılıyorum fakat Teknik Staff'in da bu yıl oldukça kötü olduğunu düşünüyorum. Zeytingoz hamlesinden once olası başarısızlıkta Pistiolis'in gönderilmesinin daha doğru olacağı kanaatindeyim. Bu yıl Pistiolis'in bench performansı oldukça kötü, yaptığı takım kağıt üzerinde de pratikte de ilk günden beri kötüydü. Oyun içi hamleleri ya hep geç ya da hep eksik kaldı maalesef. Evet Yönetim ona geç bir takım hazırladı fakat oyuncu seçimlerinin kendisine sorulmadan yapıldığına inanmıyorum.
Geldiği günde sevindiğim fakat sonrasında tam olarak ne yaptığını bir türlü anlayamadığım Tunçeri istifası takım için kötü olmayacaktır, sonrasında ayrılık için bir sıralama olacaksa Pistiolis ve Zeytingoz olmalı. 2 ile 3'un yeri değişebilir bakış açısına göre tabiki.
Sonuç olarak çok kötü bir takım kimyası var ve sonradan yapılan takviyeler de açıkları kapatmadı maalesef ve daha da ötesi; üzerine takım kurulan oyuncuyu kaybetti kulüp. Gerçekçi hedef Playoff'a kalma mi yoksa lige tutunma mı karar verilip doğru takviyeler yapılmazsa çok daha stresli günler bizi bekliyor gibi!
 
Son yıllarda izlediğim en kötü maçtı diyebilirim. Takım şu haliyle, malum Ennis'te yoktu, ligin en kötü takımı diye düşünüyorum. Hersey çok kötüydü maalesef, hicbir hamle işlemedi...
 
Önümüzde de Efes ve Karşıyaka maçları var.
Efes Larkin'in de dönmesiyle birlikte eski form durumunu yakaladı,Karşıyaka ise BCL'den elendikten sonra tüm konsantrasyonunu lige verecektir. Umarım gerekli transferler yapılır yoksa Play-off'u geçtim ligde kalma mücadelesi veririz.
 

Üst