BSL 14. Hafta | Manisa Büyükşehir Belediyespor - Galatasaray Nef

Hücumda kötüydük özellikle ilk periyot. Maç hazırlığı ile öne çıkan Pistolis'e yakışmadı ilk çeyrekteki dağınıklık.

McGee yi tepede yada dirseklerde, kanatlarda ve diplerde Göksenin Caloiaro oynamalı Hummer Floyd en az biri sahada boyalı alanda olmalı.

Kerem Tunceri gitmeli başka bir head gelmeli basketbolu gercekten seven takip eden ayrıntılarla uğraşmayı seven biri olmalı. Ve kesinlikle tecrübeli yerli yardımcı koç şart.
 
Tek doğru yaptığımız şey Caloiaro üzerinden yaptığımız hücumlardı.Koca devre yaptığımız başka şey yok.Ona indirip onunla zorluyoruz.

Sadığa hazırlanan üçlük pozisyonu yok.Göksenin'e hazırlanan üçlük yok.Anca boş kalmışsa Hummer'ın Sadıgın denediği üçlükler oldu.
 
Hangi akla hizmet aldık çok merak ediyorum Yunus'u..
Bütçemiz düşük olduğundan koça muhtemelen Turgay Zeytingöz ya da Kerem Tunçeri tarafından "Yunus Emre Sonsırma'yı yedek oyun kurucu olarak alalım. Tecrübeli ve en fazla 50 Bin Dolar'a oynar" denilerek alındı. Koçda "Peki yabancılara bu şekilde para ayıralım." diyerek kabul etti muhtemelen. Zaten koçun tanıdığı yerli oyuncu sayısı 4-5'i geçmez.

Senin bütçen çok değil 6 Milyon Dolar olsa Kartal Özmızrak'ı alırsın sezon başında ve Yunus Emre gibi yeteneksize takımı muhtaç etmezsin.
 
Son 2 sezon yerli transferleri konusunda ''başkanlık seçimi olduğundan geç kalındık'' denilmedi mi hep ? Şimdi neden ucuzdu o yüzden aldıka döndü iş ben onu anlamıyorum.

Bu bütçeyle birde yerlilere iyi paralar harcasak,yerlileri yabancılarından daha iyi olan Darüşşafaka çıkmaz mı ortaya :)
 
Bein e geçtiğinden beri neredeyse bütün maçları izliyorum baskette takım ayırmadan. Bütün takımlar yerlilerinden çok iyi katkı alıyor. Bahçeşehir avrupa maçında bile uzun süreler veriyor yerlilerine kaldırıp atıyorlar. Yıllardır şöyle kaldırıp atan yerlimiz olmadı. Hala göksenin, yunus emre ile oynuyoruz. Rıdvan vardı geçen sene telekom'un en kötü oyuncusuda o da geçen sene bizdeydi.
 
Teknik detaylar, analizler , maçı konuşacak bir durumumuz yok. Bu başka bir mevzu. Olacakları aylar öncesinden zaten yazdık. Floyd 4 oynamış Muhaymin oynamamış mevzusu değil bu. Steve Kerr Curry'yi alıp gelse yine doğrulmaz bu takım, bu şube.
 
Son 5 dakika sadece 4 sayıları var.Biri basket faul olan diğeri Cruz'un çizgiden attığı.

Bu takım birkaç maçtır benzer şeyi yaşıyor.İlk yarı yüksek enerjiyle başlıyorlar,ikinci yarı rotasyonun devreye girmesi,basit hatalarla ve savunma direncinin düşmesiyle oyundan kopuyorlar.

İnsallah kazanırız.
 
Saçma sapan yardım savunmasına gidip boş 3 luk veriyoruz kendimiz el üstü atıyoruz nasıl iyi savunma yapıyor bu takım yayılış hatası yapıyoruz bol bol
 

Üst