BSL 14. Hafta | Tofaş - Galatasaray Nef

26 Aralık 2021
20:15
Tofaş Spor Salonu
TrtSpor Yıldız, TivibuSpor 2

Ligin 14. haftasında Bursa deplasmanındayız. Tofaş ile aramızda sadece 1 galibiyet var. Bu açıdan bakınca önemli ve kıymetli bir maç.

Başarılar Yenilmez Armada'ya...
 
Play-off´a ust taraftan girmek ve en az yari final oynamak istiyorsak, bu tarz maclari kesinlikle kazanmamiz gerekiyor.
Umarim guzel bir rotasyon ve dogru oyuncu tercihleri izleriz.
 
Türkiye kupası sıralamsı açısından son derece önemli bir maç. Devreyi ilk 5'te bitirirsek kupa için şansımız olabilir. Çeyrek finalde Antep, yarı finalde de eksik FB'ye karşı şansımız hiç de azımsanır değil.

Ayrıca Darüşafaka, Antep ve Bahçeşehir gibi benzer kalibrede olan ve sıralamadaki direk rakiplerimizin tamamına yenildik. Bir diğer rakibimizi deplasmanda yenerek bu mağlubiyetleri kompanse etmemiz gerek
 
Bir atletik, savunmacı pivot almamak için koca sezonu çöpe atmak tam Galatasaray basketboluna yakışan bir olay. Burak Elmas bir an önce defolup gider umarım rüyasında Euroleague görmeye devam etsin.
 
Son hücumda topun Kasey Shepherd'a gideceği ve şut deneyeceği o kadar belli ki ne diyim yani.

2 takımında aşırı derecede yumuşak savunması var.Kıyamam lan size ben.

Basketbol oynayın basketbol.
 
Geçen hafta Boston-Philadelphia maçı vardı.Boston'un uzun sorunu,Philadelphia'nında oyun kurucu sorunu çok fazla ortaya çıkmıştı.

Bugün Tofaş kısa eksikliği biz ise uzun sorunu çekiyoruz.Tam örnek verdiğim gibi maç oluyor.Allah'tan onların Embiid'i yok :)

Cruz-Shepherd ve Berk'ten sadece Berk'in asist yapma özelliği var.Diğer 2 arkadaş tamamen şut atayım,skor artırayım niyetinde.Cruz'un 3'lük esnasında yediği bloğu iyi bir oyuncu yemez.Kaç kez Muhsin'e topu Simmons indirmeye çalıştı.Savunmaları desen rezalet.

Bizimde kötü savunmamız var fakat ne olursa,nasıl olursa olsun şu maçı kazanalım.Bu takım Kalev karşısında savunma ribaundu alamayıp üstüne birde faul yapıp uzayacak maçı kaybetti.Böyle takıma kaybetmeyelim.
 
Ayrıca Karşıyaka gelip eksiklerine,sıkıntılarına ve maç içerisinde Mbaye'de sakatlanmasına rağmen dakikalarca sayı yemeyerek kazandı burada.Bizde kazanabiliriz.
 

Üst