BSL 14. Hafta | Tofaş - Galatasaray Nef

Çok şükür ya.Maçı kazanana dek olumlu bir şey yazıp nazar değdirmek istemedim.Kamil abinin dediği gibi Kravish'in hakkını vermek lazım.Bugün çok iyi katkılar vermesinin yanında,çok istekli olmasıda çok önemliydi.

Umarım sürekliliği olur bugünkü katkısının ve isteğinin.
 
Güzel galibiyet. Lâkin şu muhteşem dörtlümüzden biri sakatlansa perişan oluruz. Ekrem Memnun’un da daha fazla dokunması lazım takıma. Ve mutlaka transfer gerekiyor, hem uzun hem kısa. Yönetici bozuntuları bir el atsın artık.
 
Kazandık maçı .
Kravish geldiğinden beri en iyi maçını oynadı.
Akın da çok iyi idi. Blackshear erken faul problemini girdi , ama çok faydalı idi.
Melo bu gün çok kötü idi.
Göksenin tam bir basketbol fiyaskosu.
Ayrı bir parentez de De Boosta . Çok zorlama , saçma 3 lükler deniyor , girerse sorun yok gibi Bu gün 5/10 ile oynadı 3lüklerde. Ama kesinlikle takımı oynatmak ve mantıklı 3 lük denemeleri yapınca çok daha faydalı oluyor.
 
Canberk ile ilgili değerlendirme yapabilecek var mı ? Nyumburk maçında iyi katkılar vermişti,hazırlık dönemindede iyi görüntü çizmişti.Takıma dahil edilememesini nasıl değerlendiriyorsunuz ? Süre almayı haketmiyor mu sizcede ?
 
Haftaya KSK, Daçka'yı biz de Telekom'u yenersek T.Kupası'nda çeyrek finalde Daçka ile eşleşiyoruz. Kaznırsak FB-8 eşleşmesinden gelenle yarı final oynayacağız. De Colo-Vesely yok, ufaktan final havası geliyor burnuma.
 
Son düzenleme:
Canberk ile ilgili değerlendirme yapabilecek var mı ? Nyumburk maçında iyi katkılar vermişti,hazırlık dönemindede iyi görüntü çizmişti.Takıma dahil edilememesini nasıl değerlendiriyorsunuz ? Süre almayı haketmiyor mu sizcede ?

Hocanın bu süreçteki en büyük hatalarından biri. Hem Göksenin hem Okben'i sahaya atarak hareketi minimuma indiriyor sahada. Ben Canberk'in direkt süre alması gerektiğini düşünüyorum bu takımda.
 
Maçın adamı çoğu kişiye göre Dee BOST gibi gözükse de maçı buralara kalmasına sebep olan oyuncu aynı zamanda, yediğimiz seride kenara gelene kadar takımı ne oynatabildi nede kendi doğru oynadı, maçın sonunda ise saçma sapan atışlarla ki girdiğinde haklı gözükebilir ama girmediğinde saç baş yoldurtmaya devam edebilirdi, maçın adamı ne kadar çok eleştirsem de Kravish destekçileri Purcell ile Blackshear.

Koça gelecek olursak takım sallanmaya başladığında reaksiyon veremiyor, ancak oyuncular çözüm getirebiliyor, bu yüzdendir ki hiç bir maçı ne kazandık nede kaybettik diyemiyoruz, artık istikrarı yakalamamız lazım.
 
Takıma çok iyi öncü oldu,resmen Toronto'yu şampiyon yapan Kawhi Leonard karakteri vardı üzerinde bugün.Sorun oluyor hadi abi sıkıntı yok,hadi abi maçın içindeyiz,hadi abi kazanacağız karakterindeydi.
 
Savunmuyorum abi anam değil babam değil, gitsin umrumda olmaz da Filipovski yıllardır nerde. En son Würzburg'a gitti adam daha yeni kimse mi görmedi bu adamı
Filipovski sadece bir örnek. Bir sürü isim bulunabilir. Ekrem Hocamız yıllardır neredeydi? Erkek basketbolunda şampiyonluk mücadelesi veriyordu da bizim mi haberimiz yok. Ayrıca Ekrem Hocayı insan olarak severim ama kimse kusura bakmasın bir şey gördüğümde de sonuna kadar eleştiririm. Koç olarak ağırlığını koyup transfer yaptırabilmesi gerekiyor. Eğer dediğini yaptıramıyorsa orada olmasının bir anlamı yok ve belki koçluktan bir süre uzak kaldığı için belki de kadın basketboluyla alakalı dinamiklerden dolayı koçluk refleksleri oldukça zayıf görünüyor. Sahaya yeterince müdahale edemiyor. Yıllar önce Koray Mincinozlu da bu kadar koçluk yapıyordu mesela ama adama denmeyen kalmamıştı bu forumda. Onun günahı neydi o zaman? O bile gerektiğinde Tolliver ve Hosley transferlerini yaptırabilmişti.

Bütçeye gelince bu bütçeyi en başından beri kabul etmeyen insanlardan biriyim. Başkanın foyasının meydana çıkacağını da çok önceden söylemiştim. NEF ortaklığı güçlü sponsor desteği vs gibi masallar anlatılıyorsa gerektiğinde bütçede artış yapılacak kimse kusura bakmasın. NEF bu işi söylenildiği gibi sahipleniyorsa gerektiğinde koç değişikliği de yapılmalı ve bu değişiklikler için de üçe beşe bakılmamalı ama Ekrem Hoca bizim abimiz Efe Güven kardeşimiz Zeynep Gül Ene liseden arkadaşımız gözüyle bakılırsa şubeleri birilerine peşkeş çekmiş olursun. Her şey de aynı tas aynı hamam olur.
 

Üst