BSL 16. Hafta | Galatasaray Nef 70-80 Anadolu Efes

Saçma sapan yorum yapıyorsunuz sonra karşıt olarak bir argüman gelince de ukala ukala cevap verdiğiniz sanıyorsunuz. Bahsettiğiniz oyuncu İspanya Ligi'nde 15 sayı ortalaması yakalamış ve Sırbistan milli takımına secilebilen bir oyuncu. Kimse basketbol bilmiyor, bir siz biliyorsunuz aferin böyle devam.

Yorumum neden saçma sapan? 2.10 kusur boyundaki bir adam boş turnike atamayıp kendinden 30 cm kısa bir oyuncudan ribaund alamıyorsa çok mu yetenekli oluyor ? Önce saygıyı öğren, gerçi yaşın kaç bilmiyorum ama bu yaşa kadar saygıyı öğrenememişsen o da ailenin kusuru ufaklık.
 
Önce Göksenin'in rezil ettiği bir başka hızlı hücum sonra Floyd'un kaçan 2 serbest atışı. Yine geri düştük. McGee ve Ennis'in çıkmadan sonuna kadar oynaması lazım.
 
goksenin, abi gözünü seveyim nerden geldi bu özgüven sana durduk yere. o şutu kullanmasa ve biz o pozisyonla öne geçsek çok başka şeyler olurdu cidden. pisman olacağız
 
Yorumum neden saçma sapan? 2.10 kusur boyundaki bir adam boş turnike atamayıp kendinden 30 cm kısa bir oyuncudan ribaund alamıyorsa çok mu yetenekli oluyor ? Önce saygıyı öğren, gerçi yaşın kaç bilmiyorum ama bu yaşa kadar saygıyı öğrenememişsen o da ailenin kusuru.

Yahu 1-2 pozisyonla oyuncu yeteneği mı değerlendirilir? Ben zaten sizin saygısızca yazımınıza cevap olarak o tonda yazmıştım, bu cevabınız bile seviyenizi belli ediyor.
 
O değil de gerçekten neden biz maçı izlerken sanki Efes ile yabancı bir takım oynuyor gibi maç takip etmek zorundayız? Çok itici sunum.
 
Takım elinden geleni yapıyor. Bu kadrodan hatasız oynamasını bekleyemeyiz. Kapasite bu kadar. Bütçe ve kalite farkı illâ ortaya çıkacak.
 

Üst