BSL 16. Hafta | Galatasaray Nef 70-80 Anadolu Efes

Yunus Emre Sonsırma neden çıktı, 40 dakika oynaması gereken biriydi... Tüm istatistikleri sıfır olsa da Hocamızın bir bildiği vardır muhakkak...
 
Mcgee iyi niyetli ama kapasitesi belli ve aynı hummer gibi aceleyle alındığı için maalesef ki bence transfer hatası. Bir oyuncudan çıkıp başka bir oyuncu alıyorsan idare edecek oyuncu değil senin oyununda fark yaratacak oyuncu alman lazım.
 
Mucadele olarak cok iyiyiz. Maca taktik olarak da; cok iyi basladik.
Ancak; hoca mac icinde oyunun kontrolunu kaybediyor, top iceri indiginde cok iyi hucum ediyorduk. Son periyot 1 e 1 disinda bir oyun yok. Rotasyonu cok kotu yapiyor.
 
Eldeki malzemeden daha fazlasını beklemek hayalcilik olur. Şu olsaydı, bu olsaydı demek gereksiz. Bu bütçeyle olmuyor.

Ne kadar ekmek, o kadar köfte!
 
Açıkcası taraftar hariç ne oyuncu, ne organizasyon, ne de yönetici olarak isminin ağırlığını kaldırabilen fazlaca amatör branşımız var. Yapamıyorsanız kapatın daha iyi, en azından nerdeyse 120 yıllık kulübün imajını bu kadar düşürmezsiniz.
 
Mağlubiyet yazdığımız bir maçtı. Kadroda yerli yabancı gerçek pg yoktu zaten. Floyd bir hazırlık maçında 16 sayı atmıştı izleyemediğim tek hazırlık maçımızdı. Bugüne kadar Galatasaray formasıyla en ümit verici oynunu oynadı.
Ristic beklentinin altında keza Yunus da formsuz toparlanmalari lazım.
Yunus Muhaymin bu takımın 5. - 6. yerlileri olması lazımken 3.- 4. yerlileri durumundalar. Ligde 5 yabancı yetmiyor derken 9-10 oyuncu katkısıyla sağlıklı sürdürebilir maç kazanılıyor rotasyonumuz bunu kaldıramıyor.
BCL 'de Mahir'i çıkararak 7 yabancı oynatabiliriz elimiz biraz olsun rahatlayacak Limoges maçını kazanarak başlayalım gruba.
 
Sadık ve Ennis harici takımda olması gereken birtane oyuncu yok. Hepsi sıradan hedefi olmayan takımda olması gereken oyuncular. Birde bu Floyd’a bu kadar güvenilip farkli tipte pivot almaları açıklanamaz bir durum . Bizim asıl eksiğimizi bu adam yüzünden kapatamıyoruz ve pota altımız hermaç evlere şenlik .
 
Pistiolis röportajda baya duygusal görünüyordu. Sanırım psikolojik olarak da etkileniyor. Umarım düzeltir basketbol camiası da iyi bir koç kazanır
 
Mağlubiyeti neden kabul ediyoruz anlamıyorum, sen Telekom’u yenmedin mi Efes’i 15 sayı ile geçen?
Biraz düzgün kadro kurulsaydı, bu konunun bütçe ile alakası olduğunu da sanmıyorum, bambaşka yerlerde olurduk bu seyirci desteği ile. Ligin en düşük bütçeli takımı değiliz ama en kötü basketbolu biz oynuyoruz
 
Bu saatte yerli alma olanağı yok bu yerli rotasyonuyla ligde gelebilecegimuz yer belli. Klasmanı 6.bitirmek yapabilirsek playoff yarı finali olur hedef. Büyükleri zorlayabilecek yetenekte yerli oyuncu sayımız yok. Kadro mühendisliği sıkıntılı 3 yabancı guard vardı ama pg oynayabilen sadece Bost. Böyle tercih yapılmaz vb.

7 yabancıyla BCL'de son 8 kovalacagiz bugün için.
 
Son düzenleme:
Elindeki malzeme ile bu kadar olur. Yerli kadrosu zaten belli MC Gee den de yeterince katkı gelmeyince olmuyor. Şu maçta Russell 10 dakika oynayacak durum olsa başka bir şey olabilirdi.
 

Üst