• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 17. Hafta | Darüşşafaka 83 - 82 Galatasaray Nef

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fatih Bulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:19
Şu maçı şu hale niye getirirsiniz yahu

Uzun zamandır böyle hakem katliamı izlememiştim.

Teknik verilecek pozisyonda ters açıdaki hakem hücum faul verdi

Bir maç kendi elinle nasıl verilir , onu oynuyoruz resmen. son çeyrekte 2 hucum fauli yapmak ne blackshear

4 kısa oynayan takıma Kerry gibi bir silahın varken tek bir post yapamayan takımız, adam 2 hücum faul aldı sırf top gelmiyor diye, uzunların üzerinden oynamamız yasak mı arkadaş ? İç dış dengesini sağlayamıyoruz.

Bu kadar büyük bir şerefsizlik yok... Adam yumruk atıyor...

Kafayı yiyicem , şu lanet maç bitsin artık !

Ah melo ah , 5 asist , 6 top kaybı :(

Yahu blackshear bu maç faul yaparak maçı veriyorsun resmen

Melo, hoca... Şu bu demeyeceğim... Hakemler burada ahlak dışı hareketleri görmezden geldiler... Maçı katlettiler...

Kravish hariç ne yaptığını bilen bir yabancı yoktu sahada… tablo şu, Melo ve Akoon mental açıdan ezim ezim ezildiler.

Son pozisyonda 4 net faulü vermediler...

Yazıklar olsun size . . İmkansızı başardınız

Bugün bu hakemlerin yaptığı büyük ahlaksızlık!

Ne kadar aptalca bir son top kullanımı takımda bi tane akıllı adam yok

Of be ya.Ellerim titriyor üzüntüden ve sinirden.1 sayıylada olsa şu maçı kazanmak lazımdı.Ondan sonra gerekli dersi çıkaralım derdik.

Hakemlerin bazı şeyleri görmezden gelmeme yorumlarının tamamına katılıyorum.

Sinirim ciddi derecede bozuk.3.çeyrek ortasında karşımızda takım yoktu.Muhammed'in daha maç bitmedi yorumunu görüp maçı izlemeye başladım fark 14'tü.

Nakavt yorumunu yaptığım içinde üzüldüm.Okuyan varsa ve kızmışsa kusura bakmasın.

Hakemler evet büyük etken ama şu maçı vermeyeceksin... Koç farkı bazen elimizi kolumuzu bağlıyor.

Böyle olmasından korktuğum için erkenden bir şey yazmadım. Farkın suni olduğu belliydi de kaybetmek yakışmadı. Yazık..

Evet Benim gibi Maçı izleyen Ekrem Hocama selamlar

Rakibin olan takım senin sıralamadaki direkt rakibin ve averaj üstünlüğüne ihtiyacın var ama ne sahada ne de kenarıda hiçkimsenin averaj umrunda değildi. Daha kötü ne olabilir derken zaten bizimkiler son vuruşu yaparak kendi kendini imha etti.

Geri