• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 17. Hafta | Pınar Karşıyaka 103-91 Galatasaray Nef

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fatih Bulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:25
Adamlar yüzdeli atıyor ama rahat pozisyonda atıyor. Kötü savunma yapıyoruz eksik olan gayret değil kötü yayılıyoruz savunmada gereksiz yardıma gidiliyor koça yazar.

Hücumda iyi top ceviremiyoruz McCollum kadar temiz şutör olmayan Ennis Russell el üstü atınca bu yüzde bile iyi aslında.

Calaioro çalışkan konsantre oynuyor ama topu yere vurup drive eden bir forvet değil savunmanın dengesini bozamıyor. Ristic sahadayken atlet bir uzunumsu şart sahada içeriyi tehdit edecek. 2 yabancı uzunla bu kadar içeriden.

2.5 yerliyle zaten rotasyon dar maç dönmez gibi mucize lazım. Ligde playoff kovalarız.

Bari iyi yabancılar alın da BCL 'de bir şeyler yapalım.

Kaybedersek 10.mağlubiyet olmuş olacak. Ligin sonuncusu Beşiktaş’ın mağlubiyet sayısı 12!

Rakip oyuncuları boş bırakmaya devam edersek; bir bu kadar üçlük de ikinci yarı yeriz.

Bahçeşehir ile playoff yarışı yapıp kafa kafaya gelirsek Yunus'u neden verdik deriz. Bize katkısı az olsa da guardsiz kalmış rakibimin elini niye rahatlatiyoruz anlamıyorum.

Gözüm,kulağım Giresun'da,kalbimide bu maçta bıraktım.

İnsallah 3.çeyrek ciddi bir üstünlük kurarız maça ortak oluruz.

Colarairo yeter kardeşim yemin mi etmek şut atmamak için, deliricem ya böyle saçmalık olmaz.

Pistiolis tam bir balonsun...

ya şu herifin görüşlerini ciddiye alıp twitlerinden alıntı yapmayın. bu herif ve yancisi doruk denen şahıs, takım iyiyken de takımı eleştirecek bir şey bulup hocaya ve takıma olumsuz yorumlar yapıyorlardı. sırf muhalefet etmek için muhalefet ediyorlar. geçen yıl bost'u falanda beğenmiyordu bunlar. takımın bu durumda olması en çok bunların hoşuna gidiyor "ben demiştim" diyebiliyorlar cunku. yarın başarılı olalım bcl'de ilerleyelim mesela, yine kılıf uyduracaklar.

Pistiolis nihayet bir tepki verebildi!
Pısırık pısırık oturmaktansa teknik faul alsın.

Russell bu nasıl bir pas ya en kritik anda!

Ah be Russell ya.

Geri dönüyoruz.

Ksk da yorgunluk belirtileri var. Ritimleri bariz şekilde düştü. Değerlendirmek lazım.

ya şu herifin görüşlerini ciddiye alıp twitlerinden alıntı yapmayın. bu herif ve yancisi doruk denen şahıs, takım iyiyken de takımı eleştirecek bir şey bulup hocaya ve takıma olumsuz yorumlar yapıyorlardı. sırf muhalefet etmek için muhalefet ediyorlar. geçen yıl bost'u falanda beğenmiyordu bunlar. takımın bu durumda olması en çok bunların hoşuna gidiyor "ben demiştim" diyebiliyorlar cunku. yarın başarılı olalım bcl'de ilerleyelim mesela, yine kılıf uyduracaklar.
Yazdıklarında bir yanlış göremiyorum. Tespitler doğru...

Lan yapmayın şunları be.

Koca takım 1-2 kişinin eline bakarsa bir yerde tıkanıyoruz işte. Gitmiyor bir yerden sonra.
Sezon başında şu kadroyu kuranlar Turgay Zeytingöz, Pistiolis kim varsa gitsin ya!

Gereksiz faul yaptık.

Çeyrek biterken Ennis'e yapılan bariz faulü çalmadılar. Ayıp yahu!

Çok meraklıysanız alın Mahir’inizi evinizin bahçesinde oynatın, yeter be!

Geri