BSL 19. Hafta: Fenerbahçe - Galatasaray Odeabank

Son çeyreğe 9 sayı geride giriyoruz . O değilde maç sonu son topları geçtim çeyrek sonu son toplarını da iyi kullanamıyoruz

Fener bu kadar agresif savunma yaparken çok temas yapıyor ama hakemler nedense bu temasları hiç görmüyor.Ulan böyle temas yaparak bende taş gibi savunma yaparım bizimkiler de aynı sertlikte cevap vermeli böyle olmaz ki

Şu hakem mevzusundan sıkıldım artık ev sahibine daha töleranslı olabilirler iş orada değil iş kalite meselesi takım kaliteleri ortada sen boş şutu atamyorsan hakem ne yapsın boş şutu atacaksın atacak kalitede oyuncun olacak karşı taraf o kalitede.
Bundan sonra 2li avereajı vermemek olur.

Bu kadar temasla oynayan bir takım her maç iyi savunma yapar.Biz ise adamların yanına yaklaşmıyoruz.Hakem de bu temaslara zoru zoruna faul çalıyor.Çoğunu da es geçiyor.Yanlış mı görüyorum fener savunmada hep temas edip adama yapışıyor.

İkiliyi vermedik çok iyi oldu bu. O uzun bu maça yetişse maça ortak olurduk bir yerde nefes yetmedi

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu maçta Jerrells yerine bir uzunumuz daha olsaydı bu maç bizimdi. Ama kesinlikle çok iyi bir ribauntçu uzun almalıyız. Çok büyük ribaunt defektimiz var.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şu hakem mevzusundan sıkıldım artık ev sahibine daha töleranslı olabilirler iş orada değil iş kalite meselesi takım kaliteleri ortada sen boş şutu atamyorsan hakem ne yapsın boş şutu atacaksın atacak kalitede oyuncun olacak karşı taraf o kalitede.
Bundan sonra 2li avereajı vermemek olur.
Abi normal standartların çok daha üstünde temasli savunuyorlar. Bu pek çok şeyi etkiliyor.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakemlerin standardı bu olsa eyvallah ama Mccollum a daha önce bir sürü maçta çalınan fauller burda çalınmadı

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiç değilse ikili averajı vermedik. Lig için pivot şart oğlu şart. Green iyi dönse bile şart.
Davis-Green-Lasme yetmez. Zaten Davis katkı vermiyor, Green daha dönmedi. Kısaca pivot almak ZORUNDAYIZ!

Sent from my SM-E500H using Tapatalk

Abi normal standartların çok daha üstünde temasli savunuyorlar. Bu pek çok şeyi etkiliyor.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
EL'de de böyleler hele o Vesely yapmadığını bırakmıyor.Dixon'da MC'yi son dakikalarda tutup kenara götürecekti az daha.Dixon bile savunmacı olur bu temas oyunuyla.Biraz da göstermek lazım tabi.Bizim oyuncular sıkışınca topu atıyor göstersene faulü... fenerliler bu işi de iyi yapıyor

Aslında kötü sonuç değil, elbette ki her yenilgi çok kötü.Ben kendi adıma, devre arasından itibaren maçı 17 sayılık bir farkla mı kaybedeceğiz bunun için baktım. Avantaj bizde bir kere bu takım elinden geleni her şekilde yaptı, bu takıma ben bu maç için teşekkür ediyorum.