• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 2. Hafta | Galatasaray 101-107 Darüşşafaka

Melo bugün hayal kırıklığı

Bu takımda zerre ciddiyet yok,hazırlık maçlarıyla birlikte bir sürü maç yapmışsın,Melo en önemli yerde kaldırıp üçlüğü fırlatıyor,Bost tam arıza,Göksenin yeteneksiz ve disiplinsiz.

Takımda bu kadar ciddiyetsizliğin sorumlusu Ekrem Memnun'dur.Göksenin'i oyunda tutan,oyunculara fırça çekemeyen,Kerry'i dakikalarca oyuna almayan,kötü hücumları izleyen kendisidir.Tüm molalardan kötü döndük böyle bir şey mi var.1.5 dkda faul hakları dolmuş bunu avantaja çeviremiyoruz.

Şöyle arkamıza yaslanarak ağız tadıyla bir maç izleyelim dedik, zehir ettiniz ya. Kapattım, daha fazla sinirim bozulmasın.

Bu iki takım bu periyot da yenişemez ; maç gece 12'ye kadar uzar.

SADIK EMİR KABACA!

Sadık ve Kerry ile ömürlük sözleşme acil

Kerry ve Sadık takımı oyunda tutmaya devam ediyor.

31 yaşından gün alan bir guardın hiç değilse serbest atışlarını düzeltmesi gerekirdi...

MELOOOOOOOOOOOOOOOOO :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

O kadar belliydi ki içine edeceği

senin ..... ben Melo

Ya melo yeter

Tamamen süreyi eritmeye dayalı bir hücum yapmaya çalıştık ama sadece çalıştık.Yine uzadı.

Boş yere uzadı maç

2 takımdan biri saçmalayınca oluyor da ; ikisi birden saçma sapan oynayınca hiç çekilmiyor maç

Şöyle arkamıza yaslanarak ağız tadıyla bir maç izleyelim dedik, zehir ettiniz ya. Kapattım, daha fazla sinirim bozulmasın.
Sen izleme zaten kardeş. Yeni kurulan bir takıma karşı bu kadar sabırsız olacaksan seyretme. Aç geçen seneki maçları izle keyfine bak!!!

Son zamanlarda izlediğim en kötü maç sonu kenar yönetim performansı olabilir.

Rotasyonları şaşkınlıkla izliyorum.

Maçta sadece ikinci periyotta 33-16 önde bitirmişiz.

Geri