BSL 2.Hafta | Tofaş 80-82 Galatasaray

İlk defa rahat bir deplasman galibiyeti mi alacağız dedik ama onda da kanser ettiniz savunma özürlü takım!

Ataman da bu vitaminsiz Russ'ı çok aramış galiba.

Ergin hocanın son topta faul yaptırması için kaç tane 3'lük yememiz lazım acaba? Bugün yine Daye kurtardı da biz Tofaş deplasmanında 21 sayı öndeyken son saniye basketiyle maç kazanacaksak çok işimiz var demektir. Bir Euroleague takımının, son sezonunu bir alt ligde geçirmiş 33 yaşında adamdan son 1.5 dakikada 2 üçlük, maçta 26 sayı yememesi lazım artık. Takım hücumda yetkin onu kabul etmemek için kendini zorlaman lazım da mücadele ve savunma bilgimiz yerlerde ne yazık ki. Hafta arasındaki Kızılyıldız maçı da çok zor olacak bizim için.

Belkide son yıllarda yaptigimiz en fiyasko transfer russ smith . Fark 21 ve ücüncü periyodun bitimine 3 dakika varken Russ smith oyuna girince özellikle dikkat ettim.
Farkın eriyecegi gün gibi ortadaydi . Yol yakınken bu adamın sözleşmesinden cıkmalı .

Tufan Galatasaraylı zaten, yok yere canımızı sıkmaya gerek yok. Ben maç içinde Tufan Ersözle ilgili hiçbir maçta bir terslik görmedim.

Kazanıp kaybetmek acıkcası şu dönemde çok da umrumda degil . Fark 21 sayı olduktan sonra 12 kisilik kadro derinligine sahip olmamiza ragmen , rotasyon yapamayacaksak ,
yaptigimizda ise fark eriyecekse yemişim öyle rotasyonu ben . Basketbol sert bir oyun . En az yetenegin kadar fizik gücünde olacak .

Bu arada micic 'e low post ' da yakalanan smith'i gördünüz mü ? Micic yanında pivot gibi kaldı . En cok da ergin Ataman 'ın smith transferi sonrası tamamiyle ezber akan o konuşması koyuyor . ' Bu mu Eurolig'in en önemli oyuncularından biri olacak ?

Dentmon işi bir an önce acıklıga kavuşup lig icin gercek bir guard ile oynamaliyiz . Nedir bu sinan'ın çilesi arkadaş !

Tekrarinda Daye soktuktan sonraki ses tonundan gayet anlasiliyor, niyesini ona sor.
Ses tonundan bu tarz analizler yapılması benim ciddiye alacağım bişey değil,o yüzden de sorulacak bişey yok bence.
Bu tarz analizler paranoya yaratır,gerek yok bence.Tufan geçmişte bu kulübe hizmet etmiş bir sporcu.Taraftar bu kadar alıngan olmasın.

Belkide son yıllarda yaptigimiz en fiyasko transfer russ smith . Fark 21 ve ücüncü periyodun bitimine 3 dakika varken Russ smith oyuna girince özellikle dikkat ettim.
Farkın eriyecegi gün gibi ortadaydi . Yol yakınken bu adamın sözleşmesinden cıkmalı .
Böyle bir karar vermek için,özellikle de EN FİYASKO demek için biraz erken değil mi..?
Geçen sene Mccollum için kim bu 2.lig topçusu gibi yorumlara benzemiş bu.
Bu tarz yargılara varmak konusunda bu kadar acele etmemek sizin için de daha sağlıklı olur bence..

Beyine oksijen gitmemekten bahsedilginde aklina Russ Smith gelen Barbaros'u konusunda da alinganlik yapmisiz o halde. Rahat rahat beyinsiz desinler Galatasaray'in oyuncularina, ne kadar paranoyagiz.
Barbaros konusunda hak veririm ama Tufan farklı.Barbarosu da o kadar ciddiye almamak lazım basketboldan pek anladığını düşünmüyorum ama oyuncumuza beyinsiz demek gibi bir hata yapmışsa da terbiyesizlik yapmıştır.Bu da bu kadar net.