Oynasin covidliler ciddiyim.Efes illa oynatmak istiyorsa sonuclarina da katlansin.Bir de galibiyet alirsak cifte zafer olur.
Aynen Furkan dediğin gibi Can Tongonun space odasına Gökhan Herman bağlandı biraz önce karantina 7 gün olduğu için federasyondaki kuralda da otomatikman bir hafta içinde süre doluyormuş.Bizimkiler bu oyunculara 2 gün önce yeniden test yapmışlar ve 6 oyuncumuz negatife dönmemiş bu efese bildirilmiş ancak onlar da oynamak istiyorlarmış.Bizimkilerde madem istiyorsunuz bizde kovidli oyuncularla sahaya çıkıyoruz demişler.Bilgi net. Efes yönetimi bu maçı oynatmak istiyor. Kulüp de onun üzerine "Covidlileri de oynatırız" diye açıklama yaptırıyor. Sonrası Efes'in kendi içindeki fikir ayrılıkları. Ama Efes'te bir cephe bu maçı oynatmak istiyor orası net. Kulübün burdaki tavrı çok doğru.
Bizim 7 oyuncumuzdan 6 tanesinin testi yeniden pozitif çıkmış ama işte sistemlere 7 gün sonunda pozitif de olsan negatif olarak gözüküyorsun hes uygulamasında filan.Biizmkilerin cogu pozitif dediler. Daha kotu ne olabilir ki?
Neyse federasyon acikladi zaten risk yokmus bosuna yazdik cizdik.
Ergin hocanın bende karşı olduğunu düşünüyorum oynamaya zaten son iki maçta takımın başında değildi kendisi.Ergin Ataman'ın pek bu tıynette biri olduğunu düşünmüyorum. Genelde bu tip konularda makul birisidir. Ayrıca adam manyak mı ki kendi olacağı ortamda covidli rakip takımı istesin. Eşi var çocuğu var. Ayrıca 5-6 günde 3 ağır maç yapmış olacak.
Ndour neden oynamıyor ki.Ndour, Eray, Ege kadroda yok.
Bir bilgim yok. Kadroda olmamasına şaşırdım.Ndour neden oynamıyor ki.