BSL 20. Hafta | Galatasaray Nef - Darüşşafaka

Göksenin'in farklı moda geçmesi için bizim küme düşme mi oynamamız gerekiyor anlamıyorum :) o kadar önemli 2 isabet ki maç kazandıran şutlar olacak son 13 sn çok büyük aksilik yaşanmazsa.
 
Sezon bittiğinde sezonu bizim için bu hale getiren herkes hesabını vermeli.Yok öyle tamam ben istifa ediyorum,bırakıyorum,kovuldum vs deyip geçiştirmeler.

Bu taraftara kim neyi vaat ettiyse hesap verecek.Sezon nasıl bu hale geldiyse bütün sorumlular açıklama yapacak taraftara.
 
Şampiyonluk kazanmışız gibi bir sevinç var. Tamam bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı ama ihtiyacımızın olma sebebi küme düşmemektir.
İyi basketbol ile değil ortaya karakter koyan kaptan Göksenin ve Ennis sayesinde kazandık.
Ben Pistiolis’in gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum.
 
Maçı izlerken anam ağladı Pistiolis in maç boyunca yaptığı tek olumlu hamle ristic üzerinden tepe pick and roll ü yerken ristici çıkarması o hariç yine çok kötü yönetti takımı neyse artık bu sezon böyle gidecek
 
Göksenin 4/0 üçlük atmışken , tane çok uygun 3 lüğü atınca maçın adamı oldu. Ama bu onun vasat altı oyuncu olduğunu değiştirmez.
Takımın çok ama çok defoları var.
 
2023 yılında ilk lig galibiyetimizi alıyoruz. Bugün Daçka bizden daha kötü olmasa yine galibiyet alamayacaktık.
Katiliyorum.Dacka cok kisir bir takim.Eger bugun karsimizda Karsiyaka,Bursa gibi takimlari gectim Bahcesehir bile olsa en az 10-15 sayi fark yemistik.Dacka’nin kotu basketbolu ve oyuncu kalitesinin dusuklugu maci kazanmamizi sagladi.
 

Üst