BSL 21. Hafta | Tofaş - Galatasaray Nef

Basketbol yetenekli ve zeki adamlarla oynanır. Ne yazık ki Galatasaray basketbol tarihinin belki de en yeteneksiz kadrosu bu.
 
Beyinsizlikte tarih yazan bir salaklar ordusu. Rezilsiniz, kötüsünüz, hatta en kötüsünüz. GS basketbol tarihine kapkara bir leke olarak geçeceksiniz. Maçı alsanız da bu fikrim değişmeyecek...
 
Daha erken mola gerekiyordu maalesef. Fakat maçı hakemler getirdi buraya. Takim ne yaparsa yapsın alamazdı bu maçı. Amaclari muhtemelen Galatasarayı dusme potasinda tutmak.
 
Bu galibiyet kendini hakem sananların bi taraflarına girsin. Ayıptır be. Ellerinden geleni yapıyorlar. Bi aksiyon olsa da versem derdindeler. Bize gelince kör oğlu kör oluyor niteliksiz herifler.
 
Mcgee’yi cok elestirdik hatta hakaret ettik ama su anda da hakkini vermemiz lazim.

Bu maci kazandiysak bu maci bize Mcgee kazandirmistir.Bu kadar basit.

Kafayi alt taraftan biraz daha yukseklere cikarmamizi sagladi bu galibiyet.Ama bu oyunla kazanma devamliligimiz olur mu ? Bence olmaz.Oyunda ciddi problemler var.
 
sinir krizi geçirdim yemin ediyorum. yok ya şu takımı izlerken akıl sağlığının yerinde kalması imkansız. delirmek üzereyim bunlar yüzünden
 
İşte bu yüzden McGee kalmalı demiştim. Küme düşmemeye oynayan, McGee olmasa 60 sayılık potansiyeli olan-o vakit Russell gelmemişti- bir takım görünümündeydik. Bugün de çok farklı değiliz. Umarım bu şekilde kümede kalır önümüzdeki sezon da şu yabancılardan hiçbirini görmeyiz.
 
Sadik'a gözünün onunde tokat attı, çalmadı. Savunma yaptirmadilar bize, zirt zirt herseyi caldilar. Adam ayagi kaydi düştü, ona da faul çaldılar. Yillardir dunya maça gittim, yuzlerce mac seyrettim oyle bir pozisyon görmedim. Sonrasında izlediler pozisyonu, neye cevirdiler karari anlayamadım.
 

Üst