BSL 22. Hafta | Galatasaray Odeabank - Darüşşafaka Doğuş

Bizim için ağır sonuçları olacak bir mağlubiyet oldu. Ama takıma söyleyecek laf yok. Canları sağolsun.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taraftar azlığına sitem eden arkadaşlara hak veriyorum ama mağlubiyeti bu duruma bağlayan arkadaşlara katılmıyorum,Furkan'ın yazdığı gibi maçın bitmesine 2 dakika kala 6 sayı önde olup hücum sırası bizdeyken sonuçlandırmayıp saçma hatalarla sayı yiyip son topu savunamayıp yenilmenin izahı yok,38 dakikada bir şekilde skoru önde tutabiliyorsun maçı bitirecek bir çok fırsat geliyor ama kullanmayıp maçı veriyorsun bunun taraftarla alakalı mantıklı açıklaması yok beyler o dakikaya kadar getirmişsen olayı lehimize bitireceksin taraftarıda birbirine düşürmeyeceksin.(y)

Beyler ben hala 2. olacagimizi dusunuyorum ha oldu da olamadik, dert etmeyin biz orada onlardan bir mac aliriz. Hadi diyelim oda olmadi, cok problem degil.

Su noktada Eurocup'i alalim kafi, TBL isin krem santisi. Evet takimin cok eksigi var hem rotasyon hem taktik anlamda ama bunlar su noktada elestiri ile duzelebilecek seyler degil.

Sinerjiyi dagitmayin, adamin canini sikmayin. :D

Beyler ben hala 2. olacagimizi dusunuyorum ha oldu da olamadik, dert etmeyin biz orada onlardan bir mac aliriz. Hadi diyelim oda olmadi, cok problem degil.

Su noktada Eurocup'i alalim kafi, TBL isin krem santisi. Evet takimin cok eksigi var hem rotasyon hem taktik anlamda ama bunlar su noktada elestiri ile duzelebilecek seyler degil.

Sinerjiyi dagitmayin, adamin canini sikmayin. :D

Hay ağzına sağlık Adem abi :)
Allahın izniyle Eurocup'ı alalım da gerisi gelir :)