Bu kadar başarılı bir erkek basletbol takımımızın bu kadar önemli bir maçında salonun dörte birini dolduramamız her iki kupayı da kazansak daha gidecek çok yolumuz bir kez daha gösteriyor.Değil basketboldan anlayan basketbolla ilgili bir kitle oluşturabilmiş değiliz.Dolu maçlarda da izlenense GS erkek basket takımı değil FB,KSK,BJK bir de Avrupa da kupaya yürüyen "bizim takım" .Bu arada salonun çeyreğini doldurmayan kitlenin en az yarısının da maça gelmesinde muhtemelen dağıtan bedava bilet etken.Şöyle bir maça 5 TL vererek geelcek 1000 kişiyi bulamayacak durumdayız.Durumumuz budur.En az yönetimler kadar Galatasaraylılar da sorumlu bugünkü durum kadat şubenin tüm sorunlarından.
Maça gelince Oyucnıların iyi mücadele etti,Atamanın bazı tutumlarını anlamıyorum dar rotasyonla oymayan,oyuncularının dilleri dışarda olan takım biziz ama mola alınmasın iş anlık karara karabole kalsın diyen de biziz.Mental ve fiziksel olarak daha yorgun oyuncular bizim oyuncular böyle bir durumda son toplarda sadece oyuncuların soluklanıp kalp atış hızlarının normale yaklaşması için bile mola almak faydalı olmaz mı.Yani set çizmeye gerek yoksa bile solıklanmak için mola alınması mantıklı değil mi
Çalınması gereken bir sportmenlik dışı düdüğünü çalan hakemler üzerine rakip koça teknik çalınca (ne dedi de teknik aldı bilmiyoruz ama bir kwz daha itiraz ederse teknik alacağı konusunda uyarılmıştı) hakemlik birşey olmamış gibi bir hava oluştu ama kesnlikle doğrandığımızı düşüyorum.Semihin üç saniyeleri ve stepsleri gibi ince kararları geçtim.Birçok çekme,vurma,itme faulu çalmadılar.Gözümün önünde oldu hepsi gözlerinin önünde oldu çalmadılar.Deplasman takımı Daçkaya savunmayı sertleştirdiği ve çok az sayı atabildiğimiz 3. Periyotta yanılmıyorsam 3 faul çaldılar ,bir takımjn faul hakkını doldurmaması çok istisnai bir durum ve böyle birsey olduğunda akla hiç savunma yapmadığı olasılığı gelir adamlar gayet sert savunma yaptılar ve 3 faülde kalmayı başardılar bu normal mi.Çaldığı sportmenlik dısından önce aynısı oldu çalamadı.Çaldığında da önce normal faul gibi tek kol kaldırdı tepkiden sonra diğer el bileğine gitti.