Takım yorgun, bu sonuç gayet normal , takım kötü mücadele etmedi , çok üzülünecek maç değil.
takım yorgundu ve arada fire vermeside doğaldı. Genede hepsine helal olsun. Yalnız bu dar kadro muhabbetini anlamıyorum. Hocamızı çok seviyorum ve başarılı buluyorum ancak bu kadro rotasyonu konusunda ve mola almamak konusundaki takıntısını anlamıyorum. Fenerin kalitesinde bir kadroda bile genç oyuncular yer bulabilirken bizde Şafak gibi, Ege gibi oyuncular 2 dk yer alamıyorlar. Bence bizim kadromuz dar falan değil sadece hoca 7 kişi ile oynamayı seviyor...ve yanlış yapıyor....
Kafaların EC finalinde olduğunu düşünmüyorum ben. Koçun bu dar rotasyon sevdası hep vardı ve başarısının sırrı da buydu bir yerde. Kendisi dar rotasyonla daha başarılı olunacağına inanıyor. Bir de kulağının çekilmesi falan ağır olmuş bence. EC finalindeyiz öyle ya da böyle, ligde de kötüyüz diye kim diyebilir şu an? Telekomla Uşakı kazansak gene 2.ydik. Kulağının çekileceği bir durum görmüyorum, 2 aydır performansımız zirve noktasında neredeyse. Green dışınsa her oyuncumuz iyi katkı veriyor bu sürede. Yenilgi olacaktı zaten ama Daçka ve evimizde olması can sıkıcı.Evet yanlışın alasını yapıyor takıma iyilik değil kötülük yapmış oluyor istemesede,sırf bu yüzden yönetim kulağını çeksin istiyorum ama bunu yapabilecek basketbol bilgisine ve ilgisine sahip ne başkan var nede yönetici böyle olunca oda bildiğinden şaşmıyor ama sahiden sinirleniyorum.
Öyle yada böyle lig'de iddialıyız bunu kendisi bizden bile iyi biliyorken dar rotasyon bahanesine sığınıp her maçta oyuncuları yorgunluktan bezdirmenin ne anlamı varki ? bazı arkadaşların dediği gibi Şafak kötü oyuncu değil oynadığı her maç katkıda verdi hoca sebepsiz yere bu adamı adeta sildi bunu hiç kimseye hiç bir sebeple izah edemez belliki kafa ec finalinde,bu hatalarını taraftar olarak biz hatırlatalım diyeceğimde yazılanlara göre salon boş kalmış kim yapacak bunu ? hoca kendine çeki düzen vermeli artık sıkıyor yani.
Kafaların EC finalinde olduğunu düşünmüyorum ben. Koçun bu dar rotasyon sevdası hep vardı ve başarısının sırrı da buydu bir yerde. Kendisi dar rotasyonla daha başarılı olunacağına inanıyor. Bir de kulağının çekilmesi falan ağır olmuş bence. EC finalindeyiz öyle ya da böyle, ligde de kötüyüz diye kim diyebilir şu an? Telekomla Uşakı kazansak gene 2.ydik. Kulağının çekileceği bir durum görmüyorum, 2 aydır performansımız zirve noktasında neredeyse. Green dışınsa her oyuncumuz iyi katkı veriyor bu sürede. Yenilgi olacaktı zaten ama Daçka ve evimizde olması can sıkıcı.
Benim takıldığım nokta eleştiri değildi kulağının çekilmesi gerekiyor kısmıydı. Dar rotasyon kısmına da kısmen katılıyorumYazımda belirttim dar rotasyon saçmalığı kimi zaman tutar olmadık zamanda tutmaz heleki zorluk derecesi yüksek maçlarda ve kadrosu geniş takımlar karşısında tutmaması daha büyük ihtimal,eline gelmiş maçı tedbirsiz davranması sebebiyle hemde sahamızda ve onlardan bir gün fazla dinlenmişken bu yenilgi şahsen canımı acıttı yazık oldu yakaladığıımız ivmeye.
Ergin hocamızı her zaman desteklemeye devam edeceğiz zaten,zaman EC final maçı yaklaşırken destek zamanı bununla birlikte yeri geldiğinde eleştireceğiz ve bugün eleştirilmeyi hak etti ve beni hocalarımızı genelde bu denli eleştirirken göremezsiniz o nedenle eleştirme sebeplerini zaten yazdım.
Benim bu takıma ve Ergin hoca kızmaya içim el vermiyor.Bende mola almamasını veya dar rotasyon huyundan hazetmiyorum ama tarzı bu kabullenmek lazım bu takımın şuan bu noktada olmasının yanı eurocup finali ve ligde fb gibi bence avrupanin en iyi oynayan takımının üstünde bitirmek için uğraşıyorsak bu sadece Ergin Ataman sayesindedir.Koç olmak sadece mola almak ,12 kişilik rotasyon ile oynamam değil böyle haysiyetsiz yönetimler olmasına rağmen bu kadroyu kurmaktır micov gibi avrupanın her takımında ilk 5 te sırıtmayacak bir oyuncuyu ücretinde indirime giderek bu takimda olmasini sağlamakta koçluk becerisidir parasini alamayan takimi motive etmek de aynı şekilde o yüzden ergin ataman değil siz sıkıyorsunuz. İlla bir koçun oyun içindeki resitalini izlemek istiyorsaniz obradovici izleyin ne diyim .Ergin ataman'ın yaptıklarının yanında yapmadıklarını bu şekilde söylemek ayıptan başka birşey değil.
Yönetim koçun kulağıni çekeceğine önce ödeme sorunu varsa onu halletsin.
Yönetimin hem Ergin Hoca'ya hem de Ekrem Hoca'ya diyeceği zerre bir şey yok.
Öyle kulak çekme falan da hoş şeyler değil.
Ne kulak çekmesi ne uyarmasi hayırdır ?