BSL 22. Hafta | Galatasaray Odeabank - Darüşşafaka Doğuş

Darüşafaka Doğuş kulübünün "Taksim'deki bomba olayı sırasında basketbol takımının Taksim bölgesinde olmaları ve halen aynı bölgede otelde kampta bulunan sporcularının ciddi psikolojik sorun yaşamaları nedeniyle , müsabakanın ertelenmesi " talebi ve Galatasaray Kulübünün de TBF nin bu nedenle alacağı karara saygılı olduklarına dair beyanları değerlendirilerek, söz konusu müsabakanın Darüşafaka Doğuş kulübü'nün "gösterdiği gerekçelere" dayalı olarak ileride açıklanacak bir tarihe ertelenmesine karar verilmiştir. Diğer basketbol müsabakalarının ise programlandığı şekilde oynanacağı kamuoyuna duyurulur.

Talep Daçka'dan gelmiş. Açıkçası bizim hoca da bayıla bayıla kabul etmiştir. Hem James'in takıma alışması hem de iki Bayern maçı arası takımını dinlendirmek adına zaten işimize gelir.

Bu işin bi detayı sadece. Onun dışında bence de bu atmosferde maç falan oynanmaz.

Çok önemli maç, saat 18.30 dan 20.00 ye alındı. En az bi beş kişi olmalı, boş salonda hakemler bizi yiyebilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Seyirci faktörünün ligin sıralama maçlarında da ne kadar önemli olduğunu son Banvit mücadelesinde bir kere daha net gördük diye düşünüyorum. Farkın 10 lu sayılarda olduğu bölümde benim de dahil olduğum çoğunluk seyirci daha sakin bir şekilde maç seyrediyordu ve hakemler takdir haklarını aralarda Banvit lehine kullanmakta hiç sakınca görmediler. Ne zamanki takımla birlikte seyirci de çileden çıkıp işin içine girdi, Vidmar'a pota altında yaptığımız sert savunmaya kolay kolay düdük çalamadılar. Ligde şu dakikadan sonra her maçın önemi zaten tartışılmaz ki Daçka maçı belki de bunların başında geliyor hem saha içi hem saha dışı faktörler olarak. Salonun mümkün olduğunca dolması çok çok kritik.

Bernard James'in maci olacagini dusunuyorum. Bu mac ozelinde Davis yerine Green'i dahil edelim kadroya hem eslesme problemi yasamayiz hem oda biraz forma girmis olur.

Kazanırız, Daçka zorlayabilir sonuçta yoğun bir maç temposuna girdik, ama önemli olan kazanmak sayı farkı felan önemli değil, 1 farkla bile olsa kalan tüm maçları kazanalım...Kalan maçlarda yenilgi beklemiyorum, ama olurda bir maç kaybı olursa çekindiğim maç Bjk maçı, playof için onlarda kazanmak isteyecek, bide derbi sonuçta...

James'in artık oynamaya başlaması lazım. Şu "geçerken uğradım" görüntüsünden sıyrılıp bir an önce takıma adapte olsa iyi olur. Özellikle playofflarda çok ihtiyacımız olacak kendisine.

Maça gelirsek Ataman'ın Mahmuti'ye kaybedeceğini düşünmüyorum.

Bence çok zor maç. %51e %49 şanslar. Ligin en antipatik en itici takımı bana göre. Ama son zamanlarda oynadıkları basketbol göze hoş geliyor. Ve oldukça dirençli bir görüntü sergiliyorlar. Bir de üzerine bu sıkışık takvimde Banvit maçında 4-5 oyuncumuzun 30+ dakika aldığı, 2 gün sonrasında deplasmanda Büyükçekmece maçımızın olması zorluk dozajını arttırıyor. Ama ilk yarıdaki maçta çok daha kötümser bir havamız olduğu halde Ergin Hoca'nın Oktay Mahmuti'yi yenme alışkanlığını devam ettirdiğini de biliyoruz. Umarım kazasız belasız atlatırız. Sonrasındaki fikstürümüz bence gayet iyi.

Bİr de Büyükçekmece maçının tarihi hala 16sı olarak görünüyor. Ben 17sine alınmasına kesin gözüyle bakıyordum. Acaba bizim şubeden mi talep gelmedi? Bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi?

Kombineyle bu maça girebileceğiz galiba yanlış bilmiyorum değil mi? İlk maç bu olacak yani. Biz daha iyi takımız her şeyden önce. 3 günlük süremiz var, Büyükçekmece maçı çok arada kalıyor o tehlikeli işte

Bence çok zor maç. %51e %49 şanslar. Ligin en antipatik en itici takımı bana göre. Ama son zamanlarda oynadıkları basketbol göze hoş geliyor. Ve oldukça dirençli bir görüntü sergiliyorlar. Bir de üzerine bu sıkışık takvimde Banvit maçında 4-5 oyuncumuzun 30+ dakika aldığı, 2 gün sonrasında deplasmanda Büyükçekmece maçımızın olması zorluk dozajını arttırıyor. Ama ilk yarıdaki maçta çok daha kötümser bir havamız olduğu halde Ergin Hoca'nın Oktay Mahmuti'yi yenme alışkanlığını devam ettirdiğini de biliyoruz. Umarım kazasız belasız atlatırız. Sonrasındaki fikstürümüz bence gayet iyi.

Bİr de Büyükçekmece maçının tarihi hala 16sı olarak görünüyor. Ben 17sine alınmasına kesin gözüyle bakıyordum. Acaba bizim şubeden mi talep gelmedi? Bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi?

Maç 17'sinde zaten.

Maçlar

Son 3-4 haftadır daçka resmen kollanıyor. Bu açıdan doldurmalıyız salonu. Boş salonda çok taraflı kararlar verebilirler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar kombine mevzusunu çok bilmiyorum.Sadece Daçka maçı için biletler çıkacak mı acaba yada ne zaman çıkacak 2 gün sonra maç zaten.Biletix sitesinde gözükmüyor bu maç.