BSL 22. Hafta | Galatasaray Odeabank - Darüşşafaka Doğuş

Benim bildigim Ataman zaten bu maçta James yerine uzunlardan Lasme-Green-Davis'i tumden kontenjana alir, rotasyonu B.Cekmece maçinda yapar. Daçka'ya olan kizginligi ve Oktay Mahmuti'yle rekabeti malum. Avrupa maçina daha bir haftadan fazla varken dar rotasyonla oynariz diye tahmin ediyorum. O yuzden James olmus olmamis pek onemli degil.

Usluba bakar mısın! İnsanları bilgilendirmek için yaziyoruz, gelen cevaba bak

Biz bilmiyoruz Banvit maçının lig maçi olduğunu. Erteleme maçı olduğu için oynamayacak. Daçka maçinin oynanması gereken tarihte lisansı yetişmemişti

Benim bildigim Ataman zaten bu maçta James yerine uzunlardan Lasme-Green-Davis'i tumden kontenjana alir, rotasyonu B.Cekmece maçinda yapar. Daçka'ya olan kizginligi ve Oktay Mahmuti'yle rekabeti malum. Avrupa maçina daha bir haftadan fazla varken dar rotasyonla oynariz diye tahmin ediyorum. O yuzden James olmus olmamis pek onemli degil.

James'e bu macta gerek yok..Green oynamali kesinlikle.Tribune cikan James olmali. Ilk dacka macinda gorduk Green'in verdigi katkiyi. Maci getiren basketi atmisti. James bu hali ile Semih karsisinda basi doner kalkamaz yerden,

Usluba bakar mısın! İnsanlari bilgilendirmek için giriyoruz, gelen cevaba bak

Biz bilmiyoruz Banvit maçının lig maçi olduğunu. Daçka maçının oynanması gereken tarihte James'in lisansı çıkmamıştı. O yüzden oynamayacak

Kusura bakmayın valla sınav + sabah stresiyle bende farkettim yanlış üslup olmuş özür diliyorum :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Daçka maçı bbu periyotta en çok korktuğum maç. James olmadığında göre Davis ve green e çok iş düşecek bu maçta. Açıkçası daçka nın güçlü 5 numaraları karşısında Lasme nin kazası belasız atlatması en büyük temennim.

Burak bey Bernard James hafta içi gelmişti sanki yani zaman vardı gibi. Hatta Ömer Yalçınkaya Ergin hocanın elinde oynatıp oynatmamak demişti. Benim bilgim bu yönde

Hocam sizin dediklerinizi hatırlıyorum. Maçtan bir gün önce demişti bunları.

Ancak maç ertelendikten sonra James'in lisansının yetişmediğini, erteleme maçında oynamayacağıni, kendi demecinde okudum

Ligde kalan en önemli maçımız. Kazanıp en kötü ikinci tamamlayacağımıza inanıyorum.
Ancak Strasbourg maçı nedeniyle konsantrasyon kaybı yaşanabilir. Bu durumda kaybetsek bile averajı vermemeliyiz.
Lütfen maça gelerek bu önemli maçta mümkün olduğunca destek veriniz

Çok kritik bir maça çıkıyoruz bu maçdada takımın yanındayız inşallah bi aksilik olmassa biletlerimizi aldık.tahminim maça ilgi düşük gözlemlediğim kadarıyla maç günü inşallah talep olur biletlere.Maça gelince final maçı öncesi lig maçımız bizim açımızdan kazasız belasız sakatsız özellikle atlatmalıyız ilk yarıdan maçı koparmak gerekir son çekrete aksi halde yorgunluk baş gösterecektir.darüşşafaka kırılgan bir takım o nakavt yumruğunu vurursak ilk yarıda gartları düşer ön sahada baskı ve dışarıdan sayılar bulmamız şart.Takıma güvenimiz tam.

Takımın Banvit maçına göre bu maça daha fazla konsantrasyonla çıkacağını düşünüyorum. Takım motive olmuş, seyirci stadı doldurmuş, maçı kazanmış oluruz inşAllah.

Arkadaşlar maçın canlı yayını yok galiba. Ntvspor'da 23.00 gibi bir saat görünüyor yayın için. Ntvspor aynı saate denk gelen Fenerbahçe-Real Madrid maçını yayınlıyor. Ben bu maçı canlı izlemek istiyorum oysaki.