Molayı iyi zamanında aldı hoca. Fark biraz daha açılırsa toparlayamayız. Şut ritmimiz düştü biraz. Bu maçı alırsak çok ekstra olur belki hedef maçımız değil ama kafa kafaya gittiğimiz maçı alsak da çok iyi olur.
Böylece kısa savunmasının bir takım için ne kadar önemli olduğu ortaya çıkmış oluyor. senin kısa savunman böyle delik deşik olursa iyi savunma yapman mümkün değil. Hayatını basketbola veren profesyonel adamların bunu görmesi ona göre aksiyon alması gerekirdi. Motumla olmayacağını da daha önce söylemiştim ama bu seneki takım o kadar kötü kurgulanmış ki yamalı bohça gibi dikiş tutması mümkün değil. Kısaca bu takımdan bir yol olmaz umarım ligden düşmeyiz.Uzun gönder uzun getir ne olacak abi böyle arkada Myles Turner var sanki. Sen kısadan delindikçe iki tane adam 5 tane adamla karşı karşıya kalıyor hangisini savunsunlar hangi hücumu savunsunlar. Kafası biraz çalışan ya sorun ne kısada ne uzunda diye sorar ama yok abi hala guard gönder guard getir uzun gönder uzun getir hala sorun çözülmüyor diyorlar. Ben aklımı kaybedicem ya
Dün gelmiş pierre savunma defosu var deniliyorsa.Motum kumda kumdan kale yapsın biraz objetif yorum yapalım sezon basından beri ÇÖP bişiyi yok adamın numarası olsa Ataman zaten yollamazdı ,gitti yerde 5 oynamak degil zar zor süre aldı .
Böylece kısa savunmasının bir takım için ne kadar önemli olduğu ortaya çıkmış oluyor. senin kısa savunman böyle delik deşik olursa iyi savunma yapman mümkün değil. Hayatını basketbola veren profesyonel adamların bunu görmesi ona göre aksiyon alması gerekirdi. Motumla olmayacağını da daha önce söylemiştim ama bu seneki takım o kadar kötü kurgulanmış ki yamalı bohça gibi dikiş tutması mümkün değil. Kısaca bu takımdan bir yol olmaz umarım ligden düşmeyiz.