Bu kadar kazmayla iyi bile geldik maç sonuna.
Ribaund ve savunma katkısı verecek bir 3 numara şart.Bu takıma net bir 3 numara lazım sorunumuz uzun sorunundan öte.
Bugün derken hangi maç iyiydi?Motum hakikaten rezalet bugün ya.
Savunma yapabilen bir oyuncu almadık bunun cevabı basitÖmer Uğurata'yı eleştirmek kolay...Ben Ekrem Memnun'un şu ana kadar hiçbir artısını göremedim...Yine 90 üzeri sayı yiyoruz, yine en gerekli anlarda hücum edemiyoruz.Bize önce birinci sınıf bir koç lazım...
Var mı Furkan çember savunabilen bir pivot alma düşüncesi? Takımı 3 kere değiştirdiğimiz için transfer gündemini takip edemiyorum artık.Savunma yapabilen bir oyuncu almadık bunun cevabı basit
Pivotla alakası yok abi. Bu takıma getirip Jaiteh bile koysan delik deşik olur: Forvet bekledim gelmedi görüntü de gelmeyecek yönünde. Trice falan kesilirse belki bir transfer daha olabilirVar mı Furkan çember savunabilen bir pivot alma düşüncesi? Takımı 3 kere değiştirdiğimiz için transfer gündemini takip edemiyorum artık.
Bu takıma düşük bütçeli James Anderson lazım.Ribaund ve savunma katkısı verecek bir 3 numara şart.
Evet, Whittington-Poythress'tan Motum'a düşmek bizde en kapanamaz yarayı açtı. İlginçtir Ertuğrul hoca da sene içinde bu tarz oyunculardan 3 tane getirirken sene başında hiç düşünmedi o bölgeyi doldurmayı. Sonra Ömer hoca ayrı, şimdi transferleri kendi yaptırıyorsa Ekrem hoca aynı. Muvaffak olur muyuz bilmiyorum ama son 3 yılda şampiyonluğa verdiğimiz uğraşın fazlasını bu yıl düşmek için gösterdik açıkcası.Pivotla alakası yok abi. Bu takıma getirip Jaiteh bile koysan delik deşik olur: Forvet bekledim gelmedi görüntü de gelmeyecek yönünde. Trice falan kesilirse belki bir transfer daha olabilir