BSL 22. Hafta | Tofaş 98- 89 Galatasaray

Yakın tarihimizde Tofaş'ı deplasmanda 80 sayı altında tuttuğumuz bir maç oldu mu? Bu lanet salona ne zaman gitsek 90'ı kafadan yiyip üstünü çıkarmaya çalışıyoruz.
 
Savunmanın kelime anlamını biliyorsa bile katkı yapar. Üstüne en büyük sorun bütün baskı 1-2 üzerindeyken topu dolaştıracak 3. bir el olacak. Ama biz ısrarla almıyoruz
 
Yeni yabancilardan katkı almak güzel,önümüzdeki maçlarda da katkı vereceklerdir kaliteleri ortada.Assem Marei sakatlık sonrası katkı veremedi önümüzdeki maçlarda katkisina ihtiyacımiz var.Sürekli rakibe farkı açma fırsatı veriyoruz sonra farkı kapatmaya çalışıyoruz.Son dakikalara kafa kafaya girseydik büyük ihtimalle maçı kazanan biz Özetle Antep maçının bir benzeri oldu.

Motum tam bir hayal kırıklığı.Savunmada çok kötü.Bu maçta 24 dakika süre almış Ayberk in savunması Motum'dan da kötü.Motum'un süresinden biraz daha kısıp İki uzun ile oynamayı dener umarım Ekrem Memnun.Berke daha fazla süre almayı hak ediyor.Önümüzdeki maçlarda özlenen galibiyetleri alacağımızı umuyorum.
 
Pivotla alakası yok abi. Bu takıma getirip Jaiteh bile koysan delik deşik olur: Forvet bekledim gelmedi görüntü de gelmeyecek yönünde. Trice falan kesilirse belki bir transfer daha olabilir

Evet, Whittington-Poythress'tan Motum'a düşmek bizde en kapanamaz yarayı açtı. İlginçtir Ertuğrul hoca da sene içinde bu tarz oyunculardan 3 tane getirirken sene başında hiç düşünmedi o bölgeyi doldurmayı. Sonra Ömer hoca ayrı, şimdi transferleri kendi yaptırıyorsa Ekrem hoca aynı. Muvaffak olur muyuz bilmiyorum ama son 3 yılda şampiyonluğa verdiğimiz uğraşın fazlasını bu yıl düşmek için gösterdik açıkcası.
 
100'ün altında yediğimiz ender maçlardan birini oynadık. Kimsenin bir beklentisi kalmamışken takımı motive etmek zor olsa gerek. Bir sezonda üç tane koç var şimdilik, neredeyse üç tane de takım kuruldu ve hala olumlu bir sonucu geçtim olumlu sinyal bile yok neredeyse.
 

Üst