BSL 22. Hafta | Tofaş 98- 89 Galatasaray

27.02.2021 Cumartesi
20:00
Tofaş Spor Salonu
TRT Spor 2

7 galibiyet, 14 mağlubiyetle ligin 14.sırasında bulunan takımımız, 12 galibiyet, 9 mağlubiyetle ligde 4.sırada bulunan Tofaş'ı ağırlayacak. Takımımızda yeni transferler Pierre Jackson ve Jordan Crawford'ın yanı sıra uzun zamandır sakatlığı bulunan Assem Marei'in de forma giymesini bekliyoruz. Takımımıza başarılar.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Marei için 4-6 hafta denmişti. Kulübümüz tarafından alıştığımız üzere hiçbir bilgilendirme yok tabi ki. Normal şartlar altında dönmüş olması lazım. Yeni transferlerle birlikte daha hızlı oynayan daha yüksek skorlara çıkabilen ve daha farklı bir Galatasaray izlememiz olası.
 
Crawford gibi Avrupa'nın önemli skorerlerinden birini kadromuza katsak da özellikle kısa forvet sıkıntımız can sıkıcı düzeyde. PJ, Crawford ve Motum üst düzey hücum performansı verirse ve hücum ribaundları konusunda da önlem alabilirsek kazanabiliriz. Ancak, gerçekçi olmak gerekirse favori Tofaş.
 
Gaziantep maçındaki savunma devam ederse alabiliriz, zira hücumda tıkanmamız yüzünden maçı çözememiştik şimdi crawford ve pierre ile daha kaliteli, yaratıcı ve oyunu yönlendirebilecek oyuncularımız var.. Takımımız loser tepkisiz oyunculardan kurtuldu, bakalım Motumda sezon başındaki kimliğini hatırlarsa neden bu maçı almayalım, başarılar takım..
 
Savunmamız yine yok fakat en azından hücum edebiliyoruz bu maç. Motum, Erceg gibi pamuk helva tipindeki uzunlardan 40 sayı da atsalar nefret ediyorum, yemin etmişler savunma yapmamaya sanki.
 
Pierre Jackson pire gibi. Hem şutu da var hem çok hızlı. Crawford da kalite. Takımın hücum gücü bariz arttı. Savunmayı da yukarı çekersek biraz istediğimizi alırız.
 
Nasıl bir mantıkla izledikleri pozisyonda topu Tofaş'a verebilirler anlayamıyorum. Sayıyı vermese bile topu bize vermesi kadar doğal ne vardı:mad:
 

Üst