2017'de yazmıştım sanırım, e yine yazayım çünkü 4 yıldır aynı yerde sayıyoruz: Galatasaray gibi bir adın varsa 2-3M para ile başarılı olamazsın. Yazarken utandım, 2-3M nedir ya... Herkes tehlike çanları çalıyor demiş de o çanlar 2017'de Ergin Ataman gittiğinde çalmaya başladı. O adam yine iyi kötü döve döve şubenin hakkını savunuyordu. Gitmesini ben de istedim ama o gittikten sonra böyle olacağını sağır sultan bile biliyordu. .Çünkü basketbol şubesini spordan saymayanlar için önlerindeki tek engel de kulüpten yollanmış oldu ve onlara gün doğdu. O yüzden hiç şaşırmadım. Eskiden koşa koşa eve gelip bütün programımı Galatasaray'ın basketbol maçı saatine göre ayarlarken, 2017'de Erman Kunter ile birlikte bu hevesim de maalesef yok oldu. Devamındaki süreçleri yazmıyorum bile... Yazık çok acıyorum geçen zamana. Sanırım son 4 yılda Galatasaray basketbol takımının 10 maçını izlemişimdir en fazla. Heves meves bırakmadılar, 1 gram umut ışığı görsem tamam diyicem de şu ülke şartlarında bir de şu saçmalıklarla psikolojimi yıpratmak istemediğimden takip falan etmiyorum.
Ayrıca şu durumu bu ülkede en son hak edecek insanlar da bu kulübün basketbol taraftarlarıdır. Ne diyim, en az 5-6M koyup, şu işten az buçuk anlayan(müthiş basketbol dahisi olmasına da gerek yok) biri gelmedikçe 3.lige de gider 5.lige de gider bu takım.
Ayrıca şu durumu bu ülkede en son hak edecek insanlar da bu kulübün basketbol taraftarlarıdır. Ne diyim, en az 5-6M koyup, şu işten az buçuk anlayan(müthiş basketbol dahisi olmasına da gerek yok) biri gelmedikçe 3.lige de gider 5.lige de gider bu takım.