• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 24. Hafta | Türk Telekom 81-77 Galatasaray

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Takılmayın buna şimdi izleyin maç gidiyor maç ölüm kalım maçı bu nerdem nereye geldi..

Baygül yetiştiği kaba pisliyor.

Ekrem Memnun'a saygım sonsuz ama dozunda eleştiriye niye bu kadar tepki veriliyor? Herkes yazdığı üsluba dikkat etsin lütfen!

Maç kafa kafaya gelebilir,geriyede düşersin anlarım ama 2.çeyreğin son 2 dakikasına 28 sayıda giren takımdan 12 dakikada 37 sayı yemezsin ya.

Sıkılıyorum, bunalıyorum, isyan ediyorum isyan!

Maç ilerledikçe Cem Uzan'laşıyorum...

Bu Amile Jefferson ne ise yariyor?

Düşmek en iyisi. Doğru düzgün bir yapılanma ile lige yine çıkılır. Kurumsal bir yapı olmadığı için yönetimden yönetime şubeye verilen destek zaten değişiyor.

ikinci lig takımının yapmayacağı top kayıpşarı.

Crawford verdi maçı!

BAZEN DÜŞMEK İYİDİR!!!!!!

alın şu ribandu ya!!!

AFERİN SANA CRWAFORD!!!

Böyle kaybetmek ancak bize yakışırdı. Neyse ki diğer maçlar için umut oldu bugün ki maç.

Crawford Samet'in mükemmel ikramını 2de0 atarak geri çevirdi ve uzatabileceğimiz maçı kaybettik.

Crawford kim bulduysa tebrik ederim bu kadar kötü oyuncuları nasıl bulabiliyoruz hayret valla. Yazıklar olsun. Yazıklar olsun

Ligde tutsun diye aldığımız oyuncu küme düşürdü bizi.

Şu dakikadan sonra toparlanabilmek için küme düşmek gerekir, küllerinden yeniden doğacak takım.

Geri