BSL 26. Hafta | D.İ. Büyükçekmece: 94 - Galatasaray Odeabank: 89

Maç saat 19.00 da başlayacak, yayın LİG TV. Haftaya 3.sırada giriyoruz , rakibimiz 9.sırada playoff kovalıyor. Maçın İstanbul'da olması da avantaj sayılabilir.

Çekmece sempati duyduğum bir takım çok beyfendi bir koçları var ama inşallah kazanan biz oluruz bu maçı sonra 4/4 yapsın çekmece.Bu arada taraftar grupları GS'lı aynı zamanda çoğunlukla sanırım.

Schilb 1.5 aydır takımı baltalıyor. Artık kenarda kalması lazım. İlk geldiği günlere geri döndü. Mental olarak inanılmaz düştü.

Bu sezon maclarin neredeyse tamamini izlemiş birisi olarak ilk defa maci istatistik üzerinden takip ediyorum . 22-10 skor lehimize iken Micov-shlibb degisikligi oldu ve 23-22 geriye düştük .. Shlibb bey napiyorsunuz ?

Ataman yine sacmaliyor bence.abdi ipekcide guvenip oynatmadigi adamlari deplasmanda atiyor rakibin onune.bu oyunculari banvite karsi oynatsan ne olurdu 8 kisilik rotasyonla oynayacagina.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ergin hoca neyin tribini yapıyor ya allah aşkına sezonun en kritik maçlarından birinde trip atıyor haftaya 24ünde fener efes maçı var ne bu, takım ne kadar kötü oynarsa oynasın trip atmak nedir, yıllık 600$ doları trip atması için vermiyorlar kendine gelsin burası GALATASARAY !

Ergin Hocaya sallayanların 1 hafta sonra övgüler sıralayacagını biliyoruz da en son ne zaman son hücümda sayı bulduk acab:(

BSL 26. Hafta | D.İ. Büyükçekmece - Galatasaray Odeabank

Hoca takıma küstü bir anda, rotasyon yapmak istiyo takım yorgun eyvallah ama böyle rotasyon olmaz ki, yani üç çıkar üç sok. Şafak göksenin ve jamesi veya doğukanı aynı anda sahada tutarsan alan savunmasında böyle patlarsın. Hayır anlamıyorum rotasyon dediğini birer birer yap böyle ne takıma fayda nede oyunculara.

Lig tv'nin bütün spor paketleri açık olmasina ragmen sadece maçın oldugu lig tv 2 kanali iki gündür açılmıyor .. .. Ligtv2 ' yi izleyebilen var mi ??

Ergin Hoca sanirim son top cizme olayini inada bindirmis durumda, hatta bazen mac icinde ozellikle molalarini bu anlara sakladigini dusunmeye basladim.
Umarim kisa zamanda bu soruna bir care buluruz, zira istatistiki olarak da tablo ziyadesiyle acik.