• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 26. Hafta | D.İ. Büyükçekmece: 94 - Galatasaray Odeabank: 89

Lig tv'nin bütün spor paketleri açık olmasina ragmen sadece maçın oldugu lig tv 2 kanali iki gündür açılmıyor .. .. Ligtv2 ' yi izleyebilen var mi ??

Güncelleme yap fişi cıkar bekle biraz sonra gene tak olmazsa yeniden kurulum yap renkdas.

Gördüğüm en kötü performansımızdı Ergin hocanın ne yaptığını anlayan beri gelsin. Maçı veriyor resmen

Müşteri hizmetlerini aradim maçtan önce.. Güncelledigini söyledi ama bir degisiklik olmadi .. Yeniden kurulum sorunu çözer mi kesin olarak ?

Şu maçı alamazsak hakikaten yattık diyecem. Böyle bir rezalet olamaz ya

Siz deneyin yeniden kurulum yapınca düzelir.Tipik Digiturk :)

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Müşteri hizmetlerini aradim maçtan önce.. Güncelledigini söyledi ama bir degisiklik olmadi .. Yeniden kurulum sorunu çözer mi kesin olarak ?

Cözer hocam bende oldu bir kaç kere yaptım oldu zaten yeniden kurulumdan gişey olmaz en kötü ihtimal eski haline döner gene o kanal acmaz baska bir sorun cıkarmaz.

Green ve McCollum sekiyor. Tam zamani çildiracagim ya. Daha maç bitmeden biri çiksin desin ki bi seyleri yok.

Kolay kurulum sonrasi hersey normale döndü . Hatirlatma icin tesekkürler arkadaslar .. Bende bosuna 2-3 gün digiturk servisinin gelmesini bekleyecektim...

Laola1.tv tertemiz maç veriyor. Bu arada ilk çeyreğin sonunda açtım seri yedik. Finale gelmesem mi :(

Çekmece direniyor,pes etmiyor.

Bence Göksenin penetre etmesin cok belli kaçıracagı panik yapıyor resmen.

Bu sene bize rahat maç yok anlaşıldı.

Mccolum'a ne olduğunu fark eden var mı ?

Ergin hocanın nbaeden önemli oyuncu alacagız dedigi adam bernard degildir inşallah bi insan hiç mi savunma yapamaz.

Bench katkısında eksilerdeyiz...

Üç kritik pozisyonda da hakemler aleyhimize hatalı karar verdi.

Geri