• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 26. Hafta | D.İ. Büyükçekmece: 94 - Galatasaray Odeabank: 89

Şu pozisyonda top bizde kalacak eski hatalarını telafi edecekler diyordum ama bakacakları tuttu.Efesli Keseratarın.

Yine son topu savunacağız.

Maç savunması hadi bakalım yeter artık bıktım son saniye basketlerinden

Bu kadar ucuz faul çalinmaz yahu. El yukarida temas yok, diz yok kalça yok, kosarken uzerine gelen adamla karsilikli temas var.
Bu arada Green de Errick de oyuna girdiler tekrar, sakatliklari yok veya muhim degil herhal.

Sinan kendine faul yaptı.

Kaybedersek Ergin Atamanı tebrik edeceğim. Ayrıca oyuncularda gayet rahatlar, bu maç bir tek bizim için önemli galiba

Nasıl bir oyun çizdik merak ettim. 40 saniye kala mola almamaya da anlam veremedim boşu boşuna yoruyoruz takımı.

Yine, yeniden..

Ergin Hoca sanirim son top cizme olayini inada bindirmis durumda, hatta bazen mac icinde ozellikle molalarini bu anlara sakladigini dusunmeye basladim.
Umarim kisa zamanda bu soruna bir care buluruz, zira istatistiki olarak da tablo ziyadesiyle acik.

Şu son top bize karşı olsay kesin buzzeri yemiştik o kadar eminim.Sene başından beri bir türlü son topu kullanamıyoruz.

Strasbourg maci öncesi bu macin uzatmaya gitmesi kötü bir senaryo oldu .. Kötünün iyisini yapip kazaniriz umarim.

Hep aynı son hücum hayal kırıklığı bıkmadık.

Ergin hoca son savunmada errick neden ısrarla sahada tuttu anlam veremedim al göksenini

Son topları kullanamıyoruz maalesef Sinan topu sürerken yere yuvarlandı 3 saniye kala maç uzatmaya gitti

Son 3 saniye ve son hücum .. Bu iki etken bile sayi atamayacagimizi kesinleştiriyor ... Birak topu potayi atmayi sinanin ayaklarinin altinda ezildi top ..

Koç ve takım her maç sonunu böyle laubali oynayacaklarsa baştan söylesinler, biz de boşuna ümitlenmeyelim.

İkili oyun savunmalarımız çok sıkıntılı idi hep maç boyunca önlem alamadık gitti.

Schilb kabak tadı veriyor

Schilb Büyükçekmece'ye transfer oldu da haberimiz mi yok?

Schilb berbat. Top kaybi ve savunmada bakkala ziyaret.

Bravo Schilb bravo!!!

Geri