BSL 26. Hafta | D.İ. Büyükçekmece: 94 - Galatasaray Odeabank: 89

Biz son top falan oynamayalım mümkünse direk verelim maçı ne gerek var son 11 saniye yerine 3 sn topu potaya atıp erkenden dönelim eve.

Ergin hoca niye mola almıyor diye kızıyorum hep, Almamasının sebebi belli. Bir işe yaramıyor maalesef aldığı molalar. Neyse, Eurocup ´a konsantre olalım. Lig bitti bu maçtan sonra.

Yapma be hocam ya. İkinci çeyrek verdin zaten maçı kime neye trip atıyosun. Ya o deil 3 üncülük tehlikeye girdi şu anda offfffff.

Sent from my iPhone using Tapatalk

40 saniye kala 1 sayı öndesin bir mola alacaksın ve oyun kuracaksın yani görevini yapacaksın ama nerede o günler yazık cidden boşuna boşuna yoruldu takım.

Yine centilmenlik disi faulden sonra çoktuk, 55 Sn. 3 sayi + hucumdan maç verdik. McCollum bombos sutu atamadi. Ben anlamiyorum biz mi kendimizi gordugumuz ayarda degiliz yoksa bizim ayarimizdaki takimin yapmayacagi hatalar mi yapiyoruz.

Shcilb hucumda hata yaptı maç savunmasında Ergin Hoca Shcilb´e kızıyor, adam Ergin Hocaya bakmaktan savunma yapamadı sayı yedik, bravo Ergin Hoca ne güzel verdin maçı.