• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 26. Hafta | D.İ. Büyükçekmece: 94 - Galatasaray Odeabank: 89

Schilb her zaman ki gibi cıvıttı adam da ciddiyet yok diyorum görünen köy klavuz istemez

Schilb maçı verdi, Mccollum'a da bir şey diyemiyorum elbet onun da atamayacağı zamanlar gelecekti

Ellerin titremesini anlarım ama McCollum 2 de 0 atmamalı

2 de 0 sonrası Mccollum birde bakkala gitti.

Ergin hoca ve takımı tebrik ederim güzel verdiler maçı. Fazla şey beklemeye gerek yokmuş Ergin hocadan. Bravo

Saha avantajı gitti

Geçmişler olsun.
Keşke uzamadan kaybetseydik.

Tebrikler.Bu macin boyle olacagi belliydi daha ortasindan.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Basketbolcuların ödemeleri yapılmıyor mu? Ne bu laçkalık?

Benim lige dair umudum falan kalmadı en azından şu Eurocup'ı alsak da tüm sezon çöpe gitmese..

Biz son top falan oynamayalım mümkünse direk verelim maçı ne gerek var son 11 saniye yerine 3 sn topu potaya atıp erkenden dönelim eve.

Ne berbat gün,kabak tadı verdi artık..

Ergin hoca niye mola almıyor diye kızıyorum hep, Almamasının sebebi belli. Bir işe yaramıyor maalesef aldığı molalar. Neyse, Eurocup ´a konsantre olalım. Lig bitti bu maçtan sonra.

Yapma be hocam ya. İkinci çeyrek verdin zaten maçı kime neye trip atıyosun. Ya o deil 3 üncülük tehlikeye girdi şu anda offfffff.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu Blake kendini Kobe mi sanıyor. Her topun içine ediyor.
Ergin hoca da sağ olsun maçın gitmesine katkı sağladı.

40 saniye kala 1 sayı öndesin bir mola alacaksın ve oyun kuracaksın yani görevini yapacaksın ama nerede o günler yazık cidden boşuna boşuna yoruldu takım.

Yine centilmenlik disi faulden sonra çoktuk, 55 Sn. 3 sayi + hucumdan maç verdik. McCollum bombos sutu atamadi. Ben anlamiyorum biz mi kendimizi gordugumuz ayarda degiliz yoksa bizim ayarimizdaki takimin yapmayacagi hatalar mi yapiyoruz.

Shcilb hucumda hata yaptı maç savunmasında Ergin Hoca Shcilb´e kızıyor, adam Ergin Hocaya bakmaktan savunma yapamadı sayı yedik, bravo Ergin Hoca ne güzel verdin maçı.

Bir takım deplasmanda bu kadar mı kötü oynar! Taraftar olmasa boş geçerdi bu sene.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri