BSL 26. Hafta | D.İ. Büyükçekmece: 94 - Galatasaray Odeabank: 89

Rezalet. Bu nasıl konsantrasyon böyle. Yemin ediyorum sinirden ağlayacağım. Biz nasıl Eurocup'ta finale çıktık. Oyuncuların pili bitmiş resmen. Strasbourg karşısına böyle mi çıkıcaz. Darüşşafaka 1 , Büyükçekmece 2 . Son saniyede ve uzatmada kaybedilen maçlar. Fenerbahçe´yi yakalamak hayal oldu. Eurocup şampiyonu olmaktan başka çaremiz yok artık. Akılların ligde olmadığı çok belli. Ama ben korkuyorum bu takım deplasmanlarda oyun oynayamıyor. Fenerbahçe bu Çekmece´ye 20 küsür fark attı. Biz daha Erving Walker la Michael Roll'u durduramıyoruz. Savunması olmayan takım büyük takım olamaz. Bir tek Göksenin ve Sinan'ın savunmasıyla mı bir yere gelcez? Sorarım size. Mccollum'un üçlükleri berbat. Schilb hiç katkı vermiyor. Caleb Green yokları oynuyor. Bernard James ruhsuz. Yazık bu takıma.

Lig bitti artık umarım, Eurocup ı kazanırız da sezon iyi biter seneye Eurolig de oynarız. Elalem Real madirde 100 atıyor biz Büyükçekmeceden 94 yiyoruz olacak iş değil.
Bende en az sizin kadar öfkeliyim burada koçun da takımın da savunulur tarafı yok ama rica ediyorum mağlubiyetten sonra bizi başkaları ile mukayese etmeyin. Galatasarayı kendi içinde eleştirelim. Ha bu arada Madrid e 100 atan takım da bu takıma yenildi bilin istedim.

uAmed

Lig macerası artık bitti diyebiliriz bari EC finalini kazanıp EL'e katılalımda teselliimiz olsun rezil bir sezon sonunda.

Hiçbir bahanesi yok bu maçın. Tek biz mi kupa oynuyoruz ya 2 maç kaybetme hakkını kredisini nerden buluyorlar? Son topta nasıl oynanacağını bilmiyorsa Obradovic ten ders alsın hoca yetti artık. Hakikaten yeter

Yanarım şu maçda alınan mağlubiyete değilde Lasme,Micov ve Sinan'ın aldığı sürelerle yorgunluklarına.Benchden katkı sıfır! Koç'a ne kadar kızabileceksinki Şafağa,göksenine,doğukana,James'e,Caleb'e süre veriyorda ne oluyor sanki hiç verim alamıyor,sadece kemik 5 le uzatmalara götürebildik,bu playofflarda bu şekilde devam ederse hiç olmadik şekilde veda edicez sezona.Caleb resmen takımı baltalıyor,Shilb desen sadece şutunla yaşıyor,savunma da el kaldırmaya aciz durumda,Eric ve Micov en kritik yerde boş 3'lükleri atsa maçı alıcakdık ama oda olmadı,Göksenini imkan varsa japonla yapıştırıcaksın hücumda,drive ettiği her hücumda zarar veriyor takıma.Sezonun en önemli dönemecindeyiz insallah oyuncunlar kendilerine çeki düzen verir yoksa Fransada hiç istenmedik bir skorla karşılaşabiliriz.Açıksası Caleb ve Blake'den her geçen maçda soğuyorum,umarım bir özür borcum olur forumda bu iki oyuncuya ama şu an itibariyle zarar verdikleri çok aşikar..!

Koçundan oyuncusuna Galatasaray kadın takımı > Galatasaray erkek takımı.

Erkek takımının kadın takımından, Ergin Hoca'nın Ekrem Hoca'dan öğrenmesi gereken çok şey var.

Schilb'in,Lincoln vari bakmayarak vermeye çalıştığı paslardan ve kritik anlarda rakibe hediye ettiği toplardan şiştik artık.Kendine gelsin bir an önce.
Bize kesinlikle Sanikidze tarzı pis işleri yapacak,ağzından ateş püsküren,hırslı adamlara ihtiyacımız var.Neredeyse tüm kadro buz yutmuş gibi.Bir yerde gına geliyor.
Abi birde neredeyse tüm ortaya düşen ve aha rakip topu kaybetti dediğimiz anlarda hep rakipte top kalıyor ve basket yiyoruz.Malesef şu anda şans da bizden yana değil.
100 tane son top kullansam hiç birinde ne kenardan Sinan'la başlarım ne de onu topla buluştururum.Malesef hep top kaptanın elinde patlıyor.Eli ayağına dolaşıyor.

Rakip sağdan soldan 3lük deniyor girmiyor ribaund alıp bir daha 3lük deniyor girene kadar o 3lüğü yiyene kadar ribaund veriyoruz izleyin,açın,bakın çoğu maç böyle.

Yine başlamış aynı muhabbetler, bende kızıyorum yenilgilere ama bu yaptığınız ayıp, sanki şampiyonluk gitti, ligin son şampiyonu kaçıncı sırada bitirmiş bir bakın, yada ondan öncekiler... Ergin Hoca ve takım Eurocup şampiyonluğundan sonra her sahada bu ligdeki her takımı yenerek şampiyon olacak. Ki daha lig sıralaması bile belli değil... Bu takım hem ligde hem Eurocup'ta şampiyon olacak, o zamanda hepinizi yazmaya davet ediyorum, ( sadece yenilince kin kusan gruba sözüm)... Eurocup'ta finaldeyiz, ligde şampiyonluk şansımız herkes kadar, bence daha fazla, hayır yani neyi kaybettik de bu kadar ağır konuşuluyor? Ayıptır abi ayıp gerçekten...

2li averajı kaybedersen neyin şampiyonlugundan bahsediyorsun sen dostum ? millete güldürme kenidini.

Karşıyaka hem Fenerbahçe'yi hemde Efes'i deplasmanda yenerek şampiyon oldu bu ülkede, inşallah farkındasınızdır, çok olmadı daha geçen yıl... Hemde bana göre Fb'nin bu kadrosundan daha iyi kadrosu vardı geçen sene...Yok yani bakın son yıllarda şampiyonlar kaçıncı bitirmiş, Ergin Hoca Bjk ile şampiyon olurken hem bizi hem Fb yi elerken kaçıncı bitirmiş?

Fenerbahçe takımını Abdi İpekçi atmosferi olmadan bu takım nasıl yenecek? Gerçekçi olalım biraz bu halimizle imkansız. Schilble Green Jamesle mi yeneceğiz. Bakın bende az bir ümit vardı hayal görüyormuşum. 3 ol 4 ol hiç farketmiyor artık geçmiş olsun

Galatasaray her takimi her yerde yenecek guce sahip de bu potansiyeli harekete geçirmek için takdir edersiniz ki bazi seylerin degismesi lazim ve potansiyelimizin altinda maçlar çikariyoruz. Bunun da rotasyon - coach - maç yonetimi de dahil olmak uzere hakli elestiri konusu olacak sebepleri var. Birakin da tadinda kalmak suretiyle elestirelim. Bu performansla Efes ve/veya Fener'i saha avantaji olmadan yenemeyiz. Bakin kisaca yenemeyiz demiyorum ama bu performansla - ki sezon basindan beri surdugune gore yukseltecegimize dair bir umut isigi da yok - yenemeyiz. Bunu dile getirmek kadar dogal bir sey yok.

Hedef maçlari oynariz avuntusu da geçen sezonki Karsiyaka ile karsilastirma yapmayi bence anlamsiz kiliyor. KSK içeride çok daha guçlu olsa da disarida da ayni mucadele gucunu ortaya koyan bir takimdi, bizim bu sezon hedef maçi sayilacak deplasman maçlarimiz da husranla sonuçlandi: Banvit, KSK (hem lig hem EC), Fener, Munih, Canaria (turu geçmek maçi kaybetmis oldugumuz gerçegini degistirmiyor),...

Karşıyaka hem Fenerbahçe'yi hemde Efes'i deplasmanda yenerek şampiyon oldu bu ülkede, inşallah farkındasınızdır, çok olmadı daha geçen yıl... Hemde bana göre Fb'nin bu kadrosundan daha iyi kadrosu vardı geçen sene...Yok yani bakın son yıllarda şampiyonlar kaçıncı bitirmiş, Ergin Hoca Bjk ile şampiyon olurken hem bizi hem Fb yi elerken kaçıncı bitirmiş?
Karşıyaka deplasmanda oynarken Fener tribünleri boştu hiç bir etki yaratamadılar. Beşiktaş takımı da gümbür gümbür geliyordu zaten. Bu takıma şampiyon olur demek hayal görmek hocam kusura bakma. Saha avantajıyla taraftar desteğiyle elerdik ancak.

Aykut özellikle Fb'ye karşı ikili averajı kazanamazsan oradan galibiyetle çıkamazsın kendimizi kandırmayalım veya avutmayalım,Ergin hoca maçı kazanmak için çokta istekli olmadığını garip oyuncu tercihleriyle gösterdi,B.Çekmece hafife alınacak bir takım değil kesinlikle hal böyleyken çoğu maçlarda 40 dakika hatırlamadığı oyuncuyu şaka yapar gibi farkı açıp rakibin ümidini bitirmek varken kritik anlarda oyuna alınca ne bekliyor acaba çok maç eksiği olan oyuncu(lar)dan,hocanın maçı alma anlamında oyuna müdahelesi kazanmak için değil sanki kaybetmek içindi adeta tuhaf tercihleriyle maçı verdi rakibe bunları kabüllenmek lazım.korktuklarımız başımıza geliyor maalesef mağlubiyet serisi hayra alamet değil,EC final maçlarının havası farklı olacaktır elbet beklentimizde bu İNŞAALLAH bu moral bozuklukları final maçlarına yansımaz.