BSL 26. Hafta | D.İ. Büyükçekmece: 94 - Galatasaray Odeabank: 89

Ergin Ataman vermek istediği maçı veriyor. Umurunda değil bazı maçlar. Yani böyle takımlara da yenilmez ki!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ligde favorim Efes'ti çok uyardım bazı arkadaşları erken uçmayın diye ama hemen gaza geliyoruz.Hiçbirşeye lafım yok ama bu Schilb'e tahammül edemeyin ender kişilerden biriyim sanırım.Arkadaş hücumu batırıyor sonra savunmada yapamıyor.2 atacağımız yerde 2 yedik sayesinde.Bıktım şu adamdan ama nedense bir sempati duyuyoruz.Dorsey'den bir farkı yok

Daçka maçı Çekmece maçı hocaya yazılır Eurocup finalindeyiz diye ligde böyle olmamalı bu takım böyle kenar yönetimi olmamalı. Tam anlamıyla rezalet

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ergin hoca 2.çeyrekte vermişti zaten maçı 4.lüğümüz hayırlı olsun. 4.mü olsak diyen arkadaşlar vardı istedikleri oldu. Giresun maçında yazmıştım kaybedersek koç laubalileşir seri mağlubiyetler alırız diye haklıymışız

Ligi pas geçiyoruz yine.
Eurocup maçlarından sonra çeyrek finalde ''elenmeye'' odaklanacak takım. Bari Eurocup'ı kazansak.

Hiç birşey anlamadım en kritik maçlardan birinde hiç süre vermediği doğukana süre verdi normalde sabretmediği Şafak'a sabretti .

Çok kötü oldu bu mağlubiyet. Fenerbahçe'nin 1 maç daha kaybedeceğine emindim ama bu mağlubiyetle farkı 2 maça çıkarıp onların önünde bitirme şansımızı mucizelere bıraktık.

Bu mağlubiyet hiç olmadı, elimizde olan ikinciliği iki maçta verdik... İnşallah takım toparlanır... Sezon sonu Schlib ve Green gitmeli.

Maçı kaybetmek için elimizden geleni yaptık. Adamlar hücumdan boş dönmüş, Schilb uzak köşeye ekstra pas atmaya çalışıyor. Eurocup finali tamamlanmadan lige tam anlamıyla konsantre olamayacaz anlaşılan.

Schilb-Green takıma katkıdan çok zarar veriyorlar bence. Artık fazla zorlamasın hoca da. Davis de biraz düşüşte ama hiç olmazsa savunmada bir şeyler yapıyor.

Hocanın ve oyuncuların aklı Eurocup maçında son 2 maçtır.
Onların kredileri sonsuz.
Eurocup'ı alalım bu sene başka bir beklentim olmayacak.
Ama Allah korusun Eurocup'ı alamazsak zaten Ergin Hoca kendisi istifa eder...

Adamların oyuncusu maç sonu sahanın ortasından sayı atarken bizim oyuncular elindeki topu veriyorsa, adamların koçu her kritik anda mola alırken bizim koçun umrunda olmuyorsa saha avantajını alamayız doğal olarak. Olması gerekenden büyük beklenti içine girdik sanırım. Bütçe farkı ve kadro kaliteleri arasında da fark var tabii..

Lig bitti artık umarım, Eurocup ı kazanırız da sezon iyi biter seneye Eurolig de oynarız. Elalem Real madirde 100 atıyor biz Büyükçekmeceden 94 yiyoruz olacak iş değil.

Eurocup maçı bahane olamaz. Sen hiç oynatmadığın Şafakla Doğukanı aynı anda sahaya sürüyorsun ya yatıyorsun ya da hakikaten bişey bilmiyorsun.

Bernard James 3 , Göksenin 3 Caleb green 2 .. Böyle bir bench katkisi ile kazanmak abes olurdu .. Bugün Efes'de Huartel&Granger ikilisi 60 sayi atmasina ragmen evlerinde maglup oldular..
Calleb Green'in haftalardir kötü performansi ortada .. Bernard James'in de kalitesi aşşagi yukari belli iken bu macta Chuck Davis'i strasbourg macina saklamak , kadro yapimiz icin fazla lüks ...
Bunun rejiminide saha avantajini kaybederek ödedik .. Strasbourg maci öncesi banvit ve cekmece maglubiyetleri umarim takimin özgüvenini sarsmaz..
Fransa'dan kötü bir skorla dönersek ipekci'de altindan kalkamayiz..

Mac kazanilir, kaybedilir, kredileri buyuk.
Lakin kronik hale donusen bir problemimiz var.
Bugun ilk yari bitiminde 2, ikinci yari bitiminde 1, uzatma bitiminde 1 adet olmak uzere tam 4 molamizi son topu oynamak icin kullandik ve hic birinden sonuc cikartamadik. Hatta potaya atamadiklarimiz dahi oldu. Belki de yaristigimiz tum organizasyonlarda son top hucumunu en kotu oynayan takim olabiliriz. Ya hoca son top cizimlerini beceremiyor, ya da oyuncular onu israrla dinlemiyor. Gercekten can yakiyor su durum, bari molalari son toplar icin saklamak yerine, macin momentumu kotuye gittigi anlarda kullansak.

Lig şampiyonluğunu altın tepsiyle Fenerbahçe'ye verdik helal olsun yani zoru başardık. Son iki maç ile kalan maçların hepsini kazansan lig için en avantajlı biz olacakken şimdi yine küçük hesapların peşine düşeceğiz. Eurocup da finale çıktık çok güzel olay ama sen Galatasaray'sın ligi boşlayamazsın ya bu hakkı sana kim veriyor? Ne koç ne oyuncular hiçbiri ne savaşıyor ne mücadele ediyor ne de istiyor. Kafalar Eurocup da mazeretini kabul etmiyorum ben. Son iki maçta da yenilgi bağıra bağıra geliyorum dedi.

Evet Ergin hoca almak istediği maçların çoğunu kazandırıyor ama gevşediği çoğu maçlarıda veriyor,bu maçlarda onlardan biri maalesef kazanmayı çok isteseydi iyi niyetlede olsa kazanmaya çalıştığı ama resmen üstüne kumar oynadığı C.Green sevdası yüzünden maçları riske ediyor.

C.Davis hazır form tutmuşken ve her maçta takımı sırtlamaya başlamışken tribüne göndermesinin bedelidir bu mağlubiyet,üstelik B.James bu takımın ayarında olmadığını haftalar geçmesine rağmen savunmada sürekli geçilip yararlı olamayacağını ispat etmesine rağmen Davis dışarıda tutulurmu sormadan edemiyoruz.