BSL 28. Hafta / Beşiktaş 71-76 Galatasaray Odeabank

Bugün bence kaybetme ihtimalimizin oldukça yüksek olduğu, hadi onu geçtim ne olursa olsun bir derbi niteliği taşıyan bir maça çıkıyoruz. Ama transfer sezonuyla ilgili açılan başlığa kafa yormaktan bu maçı unuttuk sanırım.

Play-off'lar öncesi takımın lige konsantrasyonu için önemli bir gösterge olabilecek olan bir maça çıkıyoruz. Son oynadığımız 5 maçta 2 galibiyet alabildiğimiz, oyun olarak da bence biraz düşüşte olduğumuz bu dönemde, rehavete kapılmadan, kazandığımız kupanın vermiş olduğu özgüveni en iyi şekilde sahaya yansıtarak kazanırız diye umuyorum. Çoğu kişinin aksine benim için sezon henüz bitmedi. Takımımıza başarılar.

Bu maci alma ihtimalimiz cok dusuk. % 90 kaybedecegimizi dusunuyorum o yuzden umutlu degilim bu mactan..Yari finalde Efes ile esleselim final yapariz.

Ben de bu maçı çok kazanabilecegimizi sanmıyorum. Daha sadece 1antrenman yapabilmişiz. Kafalar hala kazanılan şampiyonlukta. Ama bu da normal. Hem beşiktaş bu maçı alırsa playoffa girme ihtimali artıyor. Bu da onların fenerbahçe ile eşleşmesini sağlayabilir ilk turda. Hiç belli olmaz epey zorlayabilirler.

Eurocup şampiyonluğu motivasyonu bozmadıysa ve düzgün savunma yapıp , dar uzun rotasyonumuz faul problemine girmezse kazanırız

Green sakat , micov grip oldugu icin kadroda yok .. Mc collum'un da dizinde sakatlik oldugu icin deneme amacli kadroda .. Riske edilmez.. Jerells'da italyan bir takimla anlasti oda yok .. Bernard James amerika'da .. Dusan cantekin'de sakat... Bugun 6-7 kisilik bir rotasyonla sahada olacagiz gibi.

Ege inşallah oynadığı sürenin hakkını verir. Şu maçı alıp almaktan ziyade Şafak Ege falan 5 10 dakika oynayabileceklerini gösterse keşke