Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BSL 28. Hafta / Beşiktaş 71-76 Galatasaray Odeabank
Ben zaten doğru bir şey olduğunu söylemedim, küfür yanlış bir şey olduğu için edilmemeli diyorum.
Olumsuz etki yapıyor, rakip takımı ateşliyor argümanına karşı çıktım.
Dün Schilb'in arkasından pas vererek Lasme'ye yaptığı asist muhteşemdi.
Göksenin şutlarını belli ölçüde geliştirdi.Şimdi top sürme işini halletmesi lazım.Bodoslama dalıyor turnikelerde.Kendisini geliştiren bir sporcu olduğunu düşünüyorum.Bu yönünü de geliştirecektir.
Beşiktaş taraftarı o küfürlü bölümle aslanı dürttü, maçı verdi. Küfürün her türlüsüne ben de kesinlikle karşıyım ancak doğru zamanda doğru şekilde uygulandığında birçok tezahürattan daha etkili oluyor. Örnek olarak fb-real madrid serisine bakabiliriz, Nocioni'nin (geçen seneki maçla sonuna kadar hakettiği) küfür yediği bölümde ne kadar etkilendiği görebiliriz.
Küfürden daha çok tesirli etkileme tezaruatları da var. Mesela futboldan örnek vereyim. Ömer Çatkıç bir ara İngiltere milli takımıydı galiba, maçta milli takımın kalecisiydi. Maçta bir hata yaptı, taraftarlar gülmeye başladı, sonra her topu aldığında gülüşmeler oldu. Ömer o maçı zar zor tamamladı çok komik hatalarla...
Taraftarlarımız üzülerek söylüyorum ama koyun gibi Strasbourg maçında mesela bir grup tezahürata başlıyor hemen tekrarlıyorlar ne dediklerinin bir önemi yok. Karşı takım hücumdayken ıslıklıyoruz ama UA tarafından tezahürat yapılmaya devam ediliyor. Liseli bile değil belki daha küçük gençler büyüklerden görüp küfür ediyor, sigara içiyor. Bizde de sıkıntılar var kısacası, tabi BJK taraftarının küfürlerinin direk şahsa olması da kabul edilemez.