BSL 28. Hafta / Beşiktaş 71-76 Galatasaray Odeabank

0.4 saniyede nasıl bir adam top alıp dönüp basket atabilir? Süre geç işlediği için basket görünüyor. Hakemin iptal etmesi gerek. Komik bir hakem yönetimi, rezalet

0.4 saniyede nasıl bir adam top alıp dönüp basket atabilir? Süre geç işlediği için basket görünüyor. Hakemin iptal etmesi gerek. Komik bir hakem yönetimi, rezalet

0.3 salisede sadece tip yapmak mümkün. Cenk topu bel hizzasında yakalıyor topu kaldırıyor atıyor.Top biraz gidiyor ondan sonra yanıyor kırmızı..Komedi gerçekten...Yazıklar olsun..

1 sayı farkla bitecek devreyi 5'e çıkardı hakemler.

0.4 saniyede hücüm etmek ? Abdi ipekci'de oynadigimiz hic bir macta hatirlamiyorum ben 1-2 saniye kala son top kullandıgımızı .. Şu son top normal şartlarda coktan bitmiş devre olmuştu .. 2 sayimizi yiyip üstüne 2 sayi eklediler .. Bu kadar eksige ragmen besiktas'ın gösterdigi şu görüntü traji komik ... Bir cacık olmaz bunlardan.

Bu kadar kötü hakemler ve yarım takım ile mücadele ediyoruz, gökseninin pozisyonunda herif panyeyi kırıyodu nerdeyse, çalamadıkları en az iki hucum faul var brown nun, yazık gerçekten.

Sent from my iPhone using Tapatalk

0.4 saniyede hücüm etmek ? Abdi ipekci'de oynadigimiz hic bir macta hatirlamiyorum ben 1-2 saniye kala son top kullandıgımızı .. Şu son top normal şartlarda coktan bitmiş devre olmuştu .. 2 sayimizi yiyip üstüne 2 sayi eklediler .. Bu kadar eksige ragmen besiktas'ın gösterdigi şu görüntü traji komik ... Bir cacık olmaz bunlardan.

Yasar Bey, sezon başından beri parmaklarımız yoruldu artık, Beşiktaş'tan bir şey olmaz demekten.Savunma kimyası bu kadar kötü bir takım olamaz.Biraz sertlik gördümü paramparça olur bu takım.Boby Brown falan kurtarmaz durumu.Zayıf takımları ezer geçer böyle kadrolar.Arkadaşlarımızı o yanıltıyor.

Beşiktaş bir maçta ciddi savunma yapabildi galiba. Biz maçı yeterince önemsesek kafa kafaya gider maç. Ama Schilbin 5 oynamasından korkuyorum :D

Olasi Fenerbahce-Besiktas eslesmesinde Besiktas süpriz yapabilir diyen arkadaslar bir kez daha düsünsün .. Bu savunma ile telekom'u yenemez besiktas .. Ülker süpürür bunlari.