BSL 28. Hafta / Beşiktaş 71-76 Galatasaray Odeabank

Bana birisi Beşiktaş'ın Galatasaray'i erkek ve kadin basketbol dahil en son ne zaman yendigini söylesin ? Bu kadar sakata ragmen yine ARMA agır bastı ve Galatasaray kazandi...
Maca tineri cekip gelen Besiktas taraftarina ikramimiz olsun ..

CaparolSentTiner.jpg

Ekli dosyalar

• Akan_Sentetik_Tiner1litre_yrsrulman.com.jpg
    Akan_Sentetik_Tiner1litre_yrsrulman.com.jpg
    19.3 KB · Görüntüleme: 31
Sana rüyanda bile göremeyeceğin başarıları tattırmış adam gibi adam Ataman'a utanmadan küfür edersen sonuç böyle olur tabii ki. Zevkten dört köşe oldum bildiğin. Biz yenmekten bıkmadık onlar zaten yenilmeye doyamıyorlar... Bravo koça ve takıma. Tebrikler...

Erken faul problemine girip 35 dakika oynamak ve bu süreçte hem hücumda hem savunmada kusursuza yakın oynamak ancak Chuck Davis gibi oyuncuların yapabileceği bir şey.

Bugün takıma söylenecek tek şey varsa o da 'Helal size çocuklar' dır. Yağızer Hoca'da kusura bakmasın ama yakın dönemde ondan da birşey olmayacağını görmüş olduk. Hadi savunma yapmaya uygun bir kimyan yok. Ama hücum setleri de gerçekten felaket. Son olarak da Bobby Brown'ı seneye takıma katmaktansa yarı maaliyetine McCollum'u tutarım kadroda.

Bu arada unutmadan her zaman savunduğum bir tezi dile getireceğim.Ege'nin ligde süre alması lazım.Bunu hakettiğini gösterdi.Bence çok az süre verildi umarım harcanıp gitmez bu çocuk.Hoca bu konuda niye bu kadar sıkı anlamıyorum.Şafak konusunda da aynı şeyi düşünüyorum.

Takım dahil sakatlıklartan sonra bu maçı hiçbirimiz çok önemsemiyorduk. Ancak karaktersiz seyirci, tetikçi hakemler ve onlardan yüz bulan Hamilton-Elonu hayvanları sebebiyle hepimiz maçı istedik. Artık oyuncular ve hoca için çok rahatlıkla "parkedeki biz" diyebiliriz.

Eurocup finali'nde son dakikalarda ne hissettiysem bu maçta da aynısını hissettim. Kazanmanın-kaybetmenin çok da fark yaratmayacağı bu maçta son çeyrekteki takımın 10 sayı geri düşmesine rağmen vermiş olduğu reaksiyon ha-ri-ka- idi. Bu maç, zaten kazanmış olduğumuz "winner" takım hissiyatımızı daha da güçlendirmiş ve bize play-off öncesi önemli bir kazanım sağlamıştır bunca eksiğe rağmen. Seneye nasıl ikna ediliyor, ne yapılması gerekiyorsa Chuck Davis kadroda tutulmalıdır. 11 tane taş basketbolcudan oluşan bir kadro kurabilirsek, Ege seneye 12. adam olarak kadroda tutulabilir bugünkü performansına bakılarak..

İnce ince doğruyorlar bizi.Durum can sıkıcı hal almaya başladı.Şu galibiyet tam bir kapak oldu.Ana avrat söven Bjkliler maç bitmeden salonu terk etmeye başladılar.

Bugün armanın hakkını veren oyuncularımıza ne desek az.Gurur kaynağımız basketbol şubeleri.
Bugün Ege acemice fauller alsada müthiş katkı verdi.Diğer oyuncularımız zaten gerekli anlarda üzerine düşeni fazlasıyla yaptılar.
İnleyen nağmeler ruhumu sardı...