BSL 3. Hafta | Galatasaray - Banvit

Hoca anlaşılan 4. çeyreğin başından beri bu maçı kaybedelim bir şey olmaz, Micov, Thompson toparlasın yeter kafasında. Ama takımın ve taraftarın morali bu kadar yerdeyken bu takımın kazanmaya ihtiyacı var, Thompson'ı kazanmaya değil.

Özgüvene ihtiyaç var.

Bu takımı ne kadar kötü bir düzenleme olsada sonuna kadar korumaya ve desteklemeye çalıştım artık gerçekten yeter artık radikal kararlar almanın zamanı geldi de geçiyor henüz maç bitmemiş olmasına ragmen theodore dan 32 sayı yedik tamamen rezillik.Maçın ilk yarısında hücümların hepsi fade a way üzerinden takımda Duncan mı var anlamadım ki.

gercekten yazik. hoca sezona cok formsuz basladi. macta cok iyi oynayan pleis varken takimin bir numarali pivotu tyus dururken mac sonunu deonla oynuyoruz.

Banvit'li oyuncularin attıkları basketlerden sonra pis pis sırıtmaları (!) . Buna izin veren takıma ve atamana yazıklar olsun.
Kendi evimizde adamlara maskara olduk .

Bildiğiniz madara olduk. Banvitli oyuncular resmen eğleniyorlar sahada. Dil çıkartıyorlar falan.

Teşekkürler Ataman, maç sonu bakalım hangi oyuncuları suçlayacaksın.

Sahi kendini ne zaman suçlayacaksın?

Daha resmiyette 5 maç oynanmışken takımdan umudu olan taraftar kalmadı. Teşekkürler bütün bir sezonun içine ettin.

Pleiss-Deon,Diebler,Schilb,Russ hepsi vasat oyuncular.EL takımlarına karşı hepsi zaafı olan oyuncular.Dolayısıyla bizim seviyemizin ne olduğu açık şekilde ortaya çıkıyordu.Ne olacak bu savunma diye yırtındık burada.Lasme-Mc-Davis'i mumla arıyoruz mumla..Bütün bunların üstüne hoca da vasat kaldı olay budur.

Dentmon kenarda ici gecmis Schilb sahada Jordan 30 sayi falan atiyor. Al schilbi evinde oynat hoca. Yeter ya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Russ, Diebler, Schilb, Deon sinir disi edilsin, Ergin Ataman istifa etsin bu is olmayacak belli. 9 milyon dolari cope attik. Yaziklar olsun, 15 hazirlik macini kendini ordan oraya gezdirmek icin mi oynadin hoca ne kattin bu takima ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Russ smith ile theodore ne konusuyor acaba?
Abi ben senin tırnağın olamam ama senin 3 katın kadar para alıyorum ne diyosun bu işe diye takılıyordur herhalde bizimki