BSL 3. Hafta | Galatasaray - Banvit

Mc collum , Davis ve Lasme gidiyor yerine gelen oyuncular ruhsuz deon thompson , tıfıl russ smith ve Pleiss . Sonra neden kötü oynuyoruz.
Tek başına thedore denen oyuncu güle oynaya 35 sayı attı . Dün futbol bu aksam basketbol kanser bi haftasonu oldu .

Milyonlar harcanıyor ve maça bakıyorsun 35 yaşındaki Sinandan ve ne yapacağı belirli kısıtlı olan Gökseninden bir şeyler bekliyoruz. Komedi. Ekrem Memnun'un günahı neydi be?

Basketbolu yeni yeni takip etmeme rağmen ben bile işlerin nasıl gittiğini anladım ergin ataman nasıl hala bazı şeylerin farkına varamıyor pes doğrusu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olmadı koç olmadı, 2 sezon önceye döndü takım, ya adam akıllı kendi rotasyonuna dön yolla 4 yabancı al 2 tane savaşçı yada sen çekil kenara.

Bu takımın tek bir sorunlu parçası var Ergin Ataman. Az biraz maçlarda tutunabiliyorsak bazı oyuncuların yoğun çabası sayesinde. Bence takım oyuncuları gayet iyi ama takımın organizatörü yok hocasız çıkıyor maçlara. Aslında hocasız çıksa belki daha iyi bile olur Ataman inanılmaz zarar veriyor.

Şu 3 günde hayattan soğudum.Kızılyıldız,Trabzon, Banvit maçları felaket ötesi resmen. 2.yarı kapattım izlemedim ne oynadığımız belli ne yapmak istediklerimiz belli.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Periyot daye niye hic sure almadi savunmada en ufak fark yaratamayan deon niye israrla sahada kaldi bilen var mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

içeride cska kızılyıldız balıkesir ve banvitle oynuyorsun tek galibiyet oda ortada. daha euroleague de deplasmana gitmedik bunlar daha iyi günlerimiz. takımdan çok hocanın değişmesi lazım.

Dibi görmeden zirveye çıkılmaz derlerde, maşallah şu 1 ayda dibi gör gör bitmedi. İlk maçımızda rakibimize Euroleague sayı rekorunu kırdırmak mı dersin, 23 yaş ortalaması ve kadrosunda tek 1 yabancı olan takıma son 2 dakikada, kendi sahanda maç verme mi dersin, güç bela alınan Balıkesir ve Tofaş galibiyetlerinden sonra bugün en nihayetinde Banvit'e de son 24 saniyesi el sıkışma şeklinde geçen bir maç sonuyla mağlup olduk. Şu an dipi bipi de geçtim, resmen Mariana Çukuru'nun 10. km'sindeyiz. Takım bugün fena mücadele etmedi filan diyorsun, yine bakıyorsun potanda 80 küsur sayı görmüşsün. Artık kelimeler kifayetsiz, bir şeyler olsun diye dileniyoruz ama onlar da sonuçsuz.

Tek çıkış yolumuz var, Dentmon, Schilb, Diebler in kontratlari feshedilecek.. Nba den free agent, Toney Douglas, Brandon Paul ve Okaro white ile sözleşme.. Başka yolu gerçekten yok.. Gerekirse yönetim 1-2m$ ek bütçe vermeli bu transferler için. Sezon bu oyuncu grubu ile bitmez.VE TABİKİ EN ÖNEMLİSİ SEZON SONU KOÇ GÖNDERİLECEK..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Milyon dolarlar harca ama takımın en iyileri Sinan ve Göksenin olsun sormazlarmı adama madem 8-9 m dolar bütçeyi neden istediğini aldığın oyuncuların sahada ne yaptığını? 2 milyon dolara yakın aldığın guardlar niye kenarda bu adamları sen almadınmı? Her demecinde ballandıra ballandıra anlatmadınmı neden euroleaguenin en iyi oyun kurucularından biri olacak adamın bugün parkede değil?

Burda birkaç arkadaşla transfer döneminde alınan oyuncularla,kadro kimyasının yanlışlığıyla ilgili kendimizi parçaladık.Bunun aksini iddaa edenler hoca aldıysa biliyordur bir bildiği vardır şöyle böyle dediler 10 resmi maç bile oynamadan acı gerçeklerle karşılaştık.

insan üzülüyor. rakip cska felen olsa anlayacagim ama hocayi sevenlerden biri olarak son 2 maci anlayamiyorum.kizilyildiz macinda maca cok iyi baslayan bir 5 varken ayni besi farki yakaladiktan sonra bir daha ayni anda sahaya sürmemesi.bu macta son periyodu deonla shilble oynamasi. herseyi gectim biz skore olarak gerideyiz skor lazim bir numarali sayi opsiyonumuz daye oynatmiyor

maç hakkında, koç hakkında ve oyuncular özelinde zaten çok fazla konuşulacak şey var fakat skor 63-57 iken hakemlerin Micov'un 3 sayılık faulünü görememesi (?) skoru tek topa indirecekken çift rakamlara çıkardı. Süreyi de gözönüne alırsak geri dönüşümüze fırsat kalmadı. tabi ki tek sorunumuz bu değildi ama maçın belki de en kritik yerinde böyle bir karar zaten kırılması pamuk ipliğine bağlı takımımızın dağılmasına neden oldu. Pollyannacılık yapacaksak Pleiss ve Micov'un takıma katkı açısından sahada olmaları tek olumlu sonuç oldu maç özelinde.