Geniş rotasyona bak (!) Yazıklar olsun. Artık ne gerekiyorsa yapılsın.
Ataman kızmış Daye'ye. Küsmüş oyunculara. Mesaj vermeye çalışıyor aklınca.
Şu deplasman turnemiz başlasın da o zaman görelim takımın ne kadar leş halde olduğunu. Birkaç haftaya ya büyük krizler çıkıp 3-4 oyuncu kadro dışı bırakılır ya da Ataman istifa eder.
Burada herkes Russ, Dentmon, Diebler falan kızıyor, haklılar. Ben de kızıyorum. Ama Kızılyıldız ve bu maçtan sonra anladım ki yanlış yapıyormuşuz kızarak. Böyle bir koçun olsa sen de oynayamazsın. Adamda ne motivasyon bırakıyor ne oynama isteği. Biz bile takımı izlemek istiyoruz kanal değiştiriyoruz. Oyuncular nası iyi oynasın.
Aynen öyle ve benim de en çok rahatsız olduğum şey bu sorumsuzluk.sen 2 milyon dolara yakın para ödediğin iki oyuncuyu kadroya bile almıyorsun ve bunlar senin isteyerek aldığın oyuncular..Özellikle de Russ Smith'i ne kadar isteyerek aldığını biliyorum.tamam oyuncular kötü oynayabilir ama sen doğru düzgün şans da vermiyorsun ki..ilk hatasında oyuncuyu kenara alarak 6-7 dakika oynatarak kusura bakma ama kimseyi kazanamazsın,hele Dentmon lig maçlarında 6-7 dakika oynama şerefine bile nail olamadı.böyle yaparak oyuncularla arandaki bağı koparırsın ve oyuncularla arandaki bağ kopunca da ne onlardan verim alabilirsin, ne de başarı gelir. Taraftar ile arandaki bağı koparırsan o daha da tehlikeli ve maalesef sen o yola doğru gidiyorsun.Maçı kazanırsın kaybedersin olay o değil, arkadaş sana klüp 9 milyon usd bütçe vermiş, sen bunun 1.7 milyonu ile iki tane guard yani türkçesi oyun kurucu almışsın. Ama keyfe keder lig maçına bu iki adamıda kadroya almıyosun!!!
Böyle ciddiyetsizlik sorumsuzluk olmaz, olamaz. Yardımcı staff yayılarak maç seyrediyor, ne girene ne çıkana tek kelime yok, bir öğüt bir sey anlatma çabası yok. Senin benim gibi maçı seyrediyor. Böyle yardımcı koç da olunmaz.
Kısaca rezalet bir gün, sonuç özelinde değil bu, yenilebilirsin, şansız günündesindir yada rakip acaip sokar. Ama arkadaş guardsız 9 milyon usd bütçeli takım olmaz olamaz. Burası dingonun ahırı değil. Hocanın kredisi yüksek eyvallah ama böyle dalga geçer gibi takım sahaya çıkarılmaz. Banvit senin yarı bütçen değil, yahu sen nasıl guardsız çıkarsın şu maça. 3 tane 3 numara 3 pivot 2 tane 2 numara 3 tane 4 numara. Tek gerçek pozisyonu guard olan Can Korkmaz!!!!!
Burası Galatasaray Klübü arkadaş. Bu adamlar sakat değil hasta değil sen bunları aldıysan oynatıcan. Bu şekilde dalga geçer gibi sorumsuzluk yapamazsın. Kötü oynar, feci şut atar top kaybeder neyse ne ama sen toplam 1.7 milyon usd hatcadığın pg ları dışarda bırakma laubaliliğini gösteremezsin!!!!!
Ama sıkıntı şu tabi şubede baş belli değil, kim patron belli değil. Bakın obra ilk sene baktı kendi yapamıyor herşeyi gherardini'yi istedi başına. Ataman ise şu anda otorite yokluğunda dağılmış durumda.
Bu hafta işler iyice karışır ve bu gidişle koç euroleague deki 3'üncü zahiyat olabilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi