BSL 3. Hafta | Galatasaray - Banvit

Sadece son periyodun deon schilb ile oynanması bile Ergin Ataman'ın kafaca nerede olduğunu anlatmaya yeterli...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bide hocada oyle bir tavır var ki ben her seyi yaptım daha yapayım gibi bu kadar olmaz. kadro çok iyi savunma yapmayacağını hepimiz biliyoruz ama hücümda bu kadar ne oynadığı belirsiz takımı izletmek senin suçun.bu takım kaç hazırlık maçı ve resmi maç oynandı adam akıllı set yok. doğaçlama oynuyoruz. son olarak ergin hoca varken başarı beklemek hayalcilik

Ergin Ataman' ın savunulacak yanı kalmadı bu maçtan sonra. İki guardını da kadroya almadığın maçta,koskoca son çeyrek Daye,Pleiss ve Tyus' u kenarda oturtmasını iyi niyetli bulmuyorum. Galatasaray kimsenin ne deneme tahtası,ne de çiftliği değildir. Aklı milli takımda kaldıysa, bir an önce gitsin. Diğer imparator dediğimiz adam hiç olmazsa mırın kırın etmeden satmıştı futbol takımını.Böylesi de resmen taraftara eziyet oluyor.

Ataman kızmış Daye'ye. Küsmüş oyunculara. Mesaj vermeye çalışıyor aklınca.

Şu deplasman turnemiz başlasın da o zaman görelim takımın ne kadar leş halde olduğunu. Birkaç haftaya ya büyük krizler çıkıp 3-4 oyuncu kadro dışı bırakılır ya da Ataman istifa eder.

Burada herkes Russ, Dentmon, Diebler falan kızıyor, haklılar. Ben de kızıyorum. Ama Kızılyıldız ve bu maçtan sonra anladım ki yanlış yapıyormuşuz kızarak. Böyle bir koçun olsa sen de oynayamazsın. Adamda ne motivasyon bırakıyor ne oynama isteği. Biz bile takımı izlemek istiyoruz kanal değiştiriyoruz. Oyuncular nası iyi oynasın.

Daye kizmis mi? Valla bu schilbin, deonun oyununu gordukten sonra elinde elle tutulur tek ust duzey oyuncusunada kusecekse komple takima kussun. Ekrem Memnunu getirsinler takimin basina cok daha iyi.

Takım azıcık da olsa ümit verse sabrederdim ama o bile yok. Euroleague'e döndüğümüz, bütçemizin arttığı sezon başlangıcı böyle olmamalıydı koç. Nasıl anlatayım; kalbimizi kırdın, hayallerimizi yıktın. Heves falan kalmadı. Yani sana olan sevgimizi nefrete dönüştürmek için elinden geleni yapıyorsun. Yazık çok yazık..

Bir Euroleague takımında Schilb'in, Russ Smith'in, Deon Thompson'ın, oynatamayacaksan Diebler'ın ne işi var arkadaş?

Kendini de takımı da rezil etmeden bir şeyler yapmak gerek. Uçurumdan aşağı doğru yuvarlanıyorsun, umrunda değil.

Schilb 22 dk oyunda kaldı ve sadece 2 sayı kaydetti. Kızılyıldız maçının ilk çeyreğinde Schilb harika oynamasına karşın, hoca onu kenara almış ve bir daha oyuna sokmamıştı. Benzer şekilde Emir 17 dk oyunda kalacak ne yaptı, bilemiyorum.

Sahi koçumuz birde Orhan Hacıyeva ,Can Korkmaz gibi oyuncularda transfer etmişti değilmi rotasyonumuz o kadar geniş o kadar muazzam ki onları parkede görmek mümkün olmuyor...

Maçı kazanırsın kaybedersin olay o değil, arkadaş sana klüp 9 milyon usd bütçe vermiş, sen bunun 1.7 milyonu ile iki tane guard yani türkçesi oyun kurucu almışsın. Ama keyfe keder lig maçına bu iki adamıda kadroya almıyosun!!!

Böyle ciddiyetsizlik sorumsuzluk olmaz, olamaz. Yardımcı staff yayılarak maç seyrediyor, ne girene ne çıkana tek kelime yok, bir öğüt bir sey anlatma çabası yok. Senin benim gibi maçı seyrediyor. Böyle yardımcı koç da olunmaz.

Kısaca rezalet bir gün, sonuç özelinde değil bu, yenilebilirsin, şansız günündesindir yada rakip acaip sokar. Ama arkadaş guardsız 9 milyon usd bütçeli takım olmaz olamaz. Burası dingonun ahırı değil. Hocanın kredisi yüksek eyvallah ama böyle dalga geçer gibi takım sahaya çıkarılmaz. Banvit senin yarı bütçen değil, yahu sen nasıl guardsız çıkarsın şu maça. 3 tane 3 numara 3 pivot 2 tane 2 numara 3 tane 4 numara. Tek gerçek pozisyonu guard olan Can Korkmaz!!!!!

Burası Galatasaray Klübü arkadaş. Bu adamlar sakat değil hasta değil sen bunları aldıysan oynatıcan. Bu şekilde dalga geçer gibi sorumsuzluk yapamazsın. Kötü oynar, feci şut atar top kaybeder neyse ne ama sen toplam 1.7 milyon usd hatcadığın pg ları dışarda bırakma laubaliliğini gösteremezsin!!!!!

Ama sıkıntı şu tabi şubede baş belli değil, kim patron belli değil. Bakın obra ilk sene baktı kendi yapamıyor herşeyi gherardini'yi istedi başına. Ataman ise şu anda otorite yokluğunda dağılmış durumda.

Bu hafta işler iyice karışır ve bu gidişle koç euroleague deki 3'üncü zahiyat olabilir.

Sezon başı olmasına rağmen Galatasaraylı oyuncular mental olarak dibe vurmuş durumda. Takmda bir düzen namına görebileceğimiz neredeyse hiçbir şey yok. Bu maçta söyleyebileceğim tek şey, Galatasaray'ın sezonun geri kalanında takımın en iyisi olan oyuncusu Austin Daye'yi Ergin Ataman'ın teknik faul aldı diye oyuna bir daha sokmaması ve böyle yaparak oyuncuyu kazanmaya çalışması (!) oldu. (Belkide onu da kaybetemeye çalışıyordur, bilemedim..)

Bir sonraki maç deplasman Maccabi, çok ama çok ağır yenilgi buradaki kimseyi şaşırtmayacak muhtemelen.

Umarım bir gün bizimde 34 sayı 9 asist yapan bir oyun kurucumuz olur ogünleri görürüz..

Biz bu kafayla herkesin 40-50 fark attığı TED e bile ya yeniliriz yada son topta zorla kazanırız. Hoca hakikaten şakülünü kaçırmış. Tibor 1.çeyrek süper oynuyor, takımı toparlıyor. 2.çeyrek vurup geçeceğiz ocanın aklına tibor gelmşyor tyus her vidmar eşleşnesinde faul alıyor yada üzerinden smaç yiyor. Seni çok sevmeme rağmen şu takımın başında ben olayım inan daha kötü olmaz. Senin kafanı fena karıştırmış azizin uşağı harun. Sırf milli takıma gidebilmek için kendini kovdurmaya mı çalışıyorsun.

Austin Daye'a kızmanın savunulacak bir tarafı yok.Hocanın yaptığı saçma sapan işlerden biri.

2 guardı da kadroya almazsan yenilgi normal.

Son 5 dk hadi son 3 dk kala tam saha baskıya bile yonelmememiz çok saçma. Hocanin vücut dili anlatıyor zaten herşeyi. Kötü başlarsa toplayacak zamanı olmadığını bilmesi lazımdı. Maccabi deplasmanı büyük soru işareti.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçı kazanırsın kaybedersin olay o değil, arkadaş sana klüp 9 milyon usd bütçe vermiş, sen bunun 1.7 milyonu ile iki tane guard yani türkçesi oyun kurucu almışsın. Ama keyfe keder lig maçına bu iki adamıda kadroya almıyosun!!!

Böyle ciddiyetsizlik sorumsuzluk olmaz, olamaz. Yardımcı staff yayılarak maç seyrediyor, ne girene ne çıkana tek kelime yok, bir öğüt bir sey anlatma çabası yok. Senin benim gibi maçı seyrediyor. Böyle yardımcı koç da olunmaz.

Kısaca rezalet bir gün, sonuç özelinde değil bu, yenilebilirsin, şansız günündesindir yada rakip acaip sokar. Ama arkadaş guardsız 9 milyon usd bütçeli takım olmaz olamaz. Burası dingonun ahırı değil. Hocanın kredisi yüksek eyvallah ama böyle dalga geçer gibi takım sahaya çıkarılmaz. Banvit senin yarı bütçen değil, yahu sen nasıl guardsız çıkarsın şu maça. 3 tane 3 numara 3 pivot 2 tane 2 numara 3 tane 4 numara. Tek gerçek pozisyonu guard olan Can Korkmaz!!!!!

Burası Galatasaray Klübü arkadaş. Bu adamlar sakat değil hasta değil sen bunları aldıysan oynatıcan. Bu şekilde dalga geçer gibi sorumsuzluk yapamazsın. Kötü oynar, feci şut atar top kaybeder neyse ne ama sen toplam 1.7 milyon usd hatcadığın pg ları dışarda bırakma laubaliliğini gösteremezsin!!!!!

Ama sıkıntı şu tabi şubede baş belli değil, kim patron belli değil. Bakın obra ilk sene baktı kendi yapamıyor herşeyi gherardini'yi istedi başına. Ataman ise şu anda otorite yokluğunda dağılmış durumda.

Bu hafta işler iyice karışır ve bu gidişle koç euroleague deki 3'üncü zahiyat olabilir.

Aynen öyle ve benim de en çok rahatsız olduğum şey bu sorumsuzluk.sen 2 milyon dolara yakın para ödediğin iki oyuncuyu kadroya bile almıyorsun ve bunlar senin isteyerek aldığın oyuncular..Özellikle de Russ Smith'i ne kadar isteyerek aldığını biliyorum.tamam oyuncular kötü oynayabilir ama sen doğru düzgün şans da vermiyorsun ki..ilk hatasında oyuncuyu kenara alarak 6-7 dakika oynatarak kusura bakma ama kimseyi kazanamazsın,hele Dentmon lig maçlarında 6-7 dakika oynama şerefine bile nail olamadı.böyle yaparak oyuncularla arandaki bağı koparırsın ve oyuncularla arandaki bağ kopunca da ne onlardan verim alabilirsin, ne de başarı gelir. Taraftar ile arandaki bağı koparırsan o daha da tehlikeli ve maalesef sen o yola doğru gidiyorsun.

Ben uzun zamandır koç değişikliğini savunuyorum eğer düzgün bir alternatif bulunabilecekse, fakat maalesef ki bir kan değişikliği elzem duruma doğru gidiyor.

Bizim gibi saf taraftar topluluguda , takım kızılyıldız macını telafi etmek icin savaşacak diye bekliyor . Parkede göksenin , sinan,micov ve pleiss disinda savaşan , skora isyan eden oyuncu yoktu .
Evimizde güllük gülistanlık temiz bir şekilde maclarimizi kaybettik . Bakalım takım deplasmanda rakip taraftarın baskısını yiyince nasıl reaksiyon gösterecek.

Lig şampiyonluğu hariç hiç bi zaman iyi savunma yapamadı bu takım.

Her deplasman eziyetti. 15-20 / 0 yenilen seriler ve alınmayan molalar ve hep zaman var sözleri.

Yanlış transferleri sezon içi yamama mantığı.

Başarılı olundumu ? Bakış açınıza göre.

1 Lig 1 Eurocup aldık.
Eurocup'ta deplasman kazamadan bitirdik.

Emekleri çoktur ama benim kafamdaki takım asla Ataman'ın takımı olmadı.

Sen Galatasaray'sın tek amaç kazanmak olmamalı;
Sistemli oyun, iyi savunma ve göze hoş gelen takım.

Başarı gelirken de bunlar yoktu lig şampiyonluğu hariç.

Forumun transfer görüşü bile % 80 tuttu.

Krstic, Maric ve nicelerinde olmayacağını biliyorduk ama ne koç ne staff göremedi.

Ben kazanma odaklı değilim sistem ve basketbolun gereklerini yapan bir takım istiyorum. Her sene bekledik ama hiç düzelmedi. Düzelmeyecek...

CSKA, Kızılyıldız ve Banvit maçları için değil. Lig şampiyonu olduktan sonra izlenen yol sistemsizliği sistem edinmek kaos basketbolu oynamak benim mantığıma ters.

Emekleri büyüktür ama yollar ayrılmalı.

Bunu 3 maç için değil bazı şeylerin değişeceği inancımı kaybettiğim için söylüyorum.

Takıma hala inanıyorum ama Ataman'a değil.