BSL 4. Hafta | Galatasaray Odeabank 62-83 Fenerbahçe Doğuş

Bu detayları unutmuşum, inşallah. Ama arka arkaya bir mağlubiyet daha onlara ağır gelecektir hele ki ezeli rakibin düşük bütçesine karşı seyircisiz maçta. Ben de çok umutsuz değilim ama bakıp göreceğiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizde de Emir, Mehmet, Cline yokmuş. Çıkmayalım maça daha iyi. Renfore'nin maç başına yaptığı 6 top kaybını, Hopson'un Hardy'nin çember dövmesini izlemek isteyen renktaşlarımıza helal olsun, benim kendime acı çektiresim yok. Can Topsakal lütfen git! Eurocup finalinde ortada olmazsın şampiyonluk resmine kendi fotoğrafını fotoşopla ekletirsin, sonra berbat kadrolar kurarsın yine ortalıkta olmazsın.

Basketbolu Türkiye'ye getiren takım, 4-5 sene önce EL'de F8 oynarken şimdi ezeli rakibimizden kaç fark yeriz hesabını yapıyor. Beceremiyorsanız gidin. Dursun Özbek güya 2 sene önce tarihin en yüksek bütçeli sponsorunu bulmuştu. Şimdi nerde o göremiyoruz da?

Ben Fener'i Pana maçında yorgun ve formsuz gördüm. 48 saat geçmeden de bu maça çıkıyorlar. Bizde bu maça konsantreyiz . Kazanacağımızı düşünüyorum.

Başlayan 5 ; Sinan-Melih-Guduric-Melli-Ahmet. Bu isimlerin 4'ü Pao maçında süre almamış neredeyse. Sadece yolculuk yapmışlar diyebiliriz.
Bizde böyle pota altı olduğu sürece işimiz zor.

Mehmet yağmur neyse de guard oynayabilen Emir 'in de sakat olması bütün planlarımızı bozdu. Ilerleyen dakikalarda renfroe yorulacaktir. Oynayacak yedek guard yok. Bu kadar dar rotasyonla kazanmamız çok zor. Taraftar da yok. Taraftar olsa belki kazanabilirdik.

Şu skora rağmen salonda Obradovicin sesi yankılanıyor bizimse kaygılanmamız gereken birşey yok nasılsa oynuyor işte maç mı maç...

Mehmet yağmur neyse de guard oynayabilen Emir 'in de sakat olması bütün planlarımızı bozdu. Ilerleyen dakikalarda renfroe yorulacaktir. Oynayacak yedek guard yok. Bu kadar dar rotasyonla kazanmamız çok zor. Taraftar da yok. Taraftar olsa belki kazanabilirdik.

Hangi plan?

Erman denen adam kapi disari edilmeli, balik bastan kokar, bu rezalete son verilmeli, acilen kovulmalilar.

Basketbol beyni olmayan Emir'in lider olduğu takımı çok da şey yapmayalım ya. Yani o olsa ne olur olmasa ne olur? Önümüzdeki sezona next diye geçemiyor muyuz?

Bu arada şunu belirteyim. Bu mevcut takım son yıllarda gördüğüm en kötü takım. 14-15 sezonundaki takım, bu takımı yener. Gerisini siz hesaplayın...

Hangi plan?

Erman denen adam kapi disari edilmeli, balik bastan kokar, bu rezalete son verilmeli, acilen kovulmalilar.

Söylemeye çalıştığım şey 2 guard değil tek guard oynaması. Bu kabul edilir birsey degil.Emir bu sene 2. Guard olarak düşünülüyor plan da o. Yoksa ona bel bağlamak doğru bir hamle değil. Ama bu sene fena oynamadığı maçlar da var. Onun yokluğu şu takım için onemli. Ama emir gelse feneri yeneriz de demiyorum . Sahadaki oyun çok iç acıcı değil.

Harlem Wizards gelse sunlardan daha fazla "takim" gibi dururlar sahada.

Erman vasat Fransa Ligine donup NBA'e oyuncu yetiştirsin, bu kulvar ona 3 gomlek fazla.

Hiç bir hücum seti mi yok yoksa bu Amerikalılar mı kafasına göre oynuyor ? Üçlük pozisyonu bile hazırlamadık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi