BSL 4. Hafta | Galatasaray Odeabank 62-83 Fenerbahçe Doğuş

Sahada ne yaptığını bilen sadece Hendrix vardı. Diğerleri aslında her zaman böyle oynuyorlardı ama bir takımda 1 tane (bazen 2) olunca tolere edilip başka özelliklerinden faydalanılabiliyordu. Hepsi aynı anda olunca, ve rakip de ne yaptığını bilen bir takım olunca durum hazin oluyor
Rakeem de ise bir ciddiyet ve disiplin sorunu var.

1.5 periyot dayanabildim; maç bittikten sonra skoru Maçkolik'ten kontrol ettim. Bu oyuncu grubunu bir araya getirmek başarı. Hele bu oyuncular ile aylardır çalışıp, sokak basketbolunun bile kötüsünü oynatmak daha büyük başarı.

Vakıfbank maçına gittim ve salona giremedim, il bilmem neysinin kararı üzerine bizi almadılar, bunu da yönetim kabul etmiş.

Yazdıklarım arasında ortak iki nokta var; yönetim. Bu yönetim, daha önemlisi amatör branşlara bu bakış açısı değişmedikten sonra Galatasaray amatör branşlarda başarılı olamaz. Zaten başarılı olma amacı da yok.

ROnGEj.jpg

Kendi adıma bu maçtan galibiyet beklemiyordum, beklediğim tek şey gelecek adına biraz umut alabilmekti ama onu da göremedim ne yazık ki.

Benim merak ettiğim, Başkanın dün oynanan bu derbi maçından haberi olup olmaması durumu. Kendisi Basketboldan o kadar uzak ki bu maçtan haberi bile olmayabilir...

İstemediğimiz ama beklediğimiz bir skorla maç bitti ve buna kimse şaşırmadı. Rakip gayet antreman maçı havasın da oynadı istediğini aldı gitti. Ne yazık ki şube sorumlusu istediği noktaya getirdi kulübü.

Hoca da iyi ki savunma takımı mücadele eden takım olacağız dedi sezon öncesi bir de demese ne olacaktı acaba ?

Playoff beklemiyorum bu takımdan ki hayırlısı olan girmemesi zaten.

Maçta rezalet oyundan bir, olmayan mücadeleden iki, skordan dolayı üç olmak üzere sürekli katlanan bir sıkıntım oldu herkes gibi. Seyircili veya seyircisiz, kendi sahanda oynuyorsun, maça ortak olamıyorsun. Topsuz oyunda yer yer Summers hariç herkes ya topu izliyor ya da topun olduğu yere yığılıyor, sanki tüm takım beynini boşaltmış. Kaç senedir FB karşısında düştüğümüz durumlar bıktırdı artık. Hadi geçtiğimiz yıl Ergin Hoca haddini aştı filan onun da payını verdik ama bu yönetim artık Erman Kunter i kovup başkasını getirerek kendini kurtaramaz.