BSL 5. Hafta | Darüşşafaka - Galatasaray NEF

Olaseni şov yapıyor tıpkı şimdiye kadar ki rakiplerin atletik sizelı bütün pivotları gibi. Hummer'i devriliyor diye pivot olarak alan Banvit-Network Agency-AEK üçgeni dışına çıkmayan staffa selamlar.

Jordan Morgan veya Olaseni yi alsaydık Morgan Hummer Floyd harcadığın paraya yazık. Ndour Kravish'in suçu neydi acaba?
 
Bu takim,kadro oyle kotu ki acaba! kume dusme tehlikesi yasarmiyiz? Bence net. Su an net diyorum. Ama bu sefer kurtulamayiz. Turgay'da bunu gece klubunde Hummeri ile kutlar.
 
Tebrikler takim,tebrikler Turgay Zeytingoz. Aferin sizlere. Sirada kime kaybediyoruz? Playoff yapmayin tamam.Istemez. Ama kume dusme riski bu sene yasarsak kesin duseriz net. Kimse kurtaramaz.Ondan sonrada tum taraftarlar arkadanizda! oluruz!!!
 
Son top Angola'ya neden verilir Psitolis?? Ortalama Türk oyuncuları tanımazsın tamam ama maçlar oynandıktan sonra Hummer tercihi neden ?
 
Takımın küçük bir sorunu var:
Basketbol oynamayı bilmiyorlar.
O sorun halledilebilirse, gerisi çözülür.
Gereken şeyler:
Bost’un yanına kaliteli oyuncular,
Oyuncudan anlayan bir menajer,
Gerekli önemi verip bütçeyi sağlayacak yönetim.
 
Bu kadar kalitesiz ve kötü bir takımın playoffu falan bırakın kümede kalması mucize. Dee Bost ve Kabaca dışındaki tüm oyuncular bildiğiniz çöp. Oynanan oyun basketbol falan değil, daha doğrusu bunun adı basketbolsa biz bugüne kadar başka bir spor izlemişiz. Yazıklar olsun emeği geçen herkese. Kapatın bu şubeyi, hem siz rahat edin, hem de bizler !!!
 

Üst