BSL 5. Hafta | Darüşşafaka - Galatasaray NEF

Kalite olarak sorunumuz yok ama temel eksikler belli. bu temel eksikler bu tarz hedef maçlarımızda bizi geriye götürüyor. bugün umarım kazanır ve bir rahatlarız.
 
Yazık çok yazık. İnsanları bu kadar beklentiye sokup bu kadar kötü kadro kurmak gerçekten sinir bozucu. Angola, Morgan kesinlikle gitmeliydi bugüne kadar. Hummer yerine adam gibi bir 5 numara Angola yerinede düzgün bir şutör olsa çok daha başka şeyler konuşuluyor olabilirdi. İnşallah şubedekiler bunları görüp ona göre reaksiyon gösterirler. Yoksa ümitlenmeye gerek yok.
 
İyi kötü katkı veren faydalı olanlara süre vereceğiz olmayanlara süre verilmemesi lazım. Yunus Bost Muhaymin Göksenin Sadık Caloiaro Mahir Hummer ile oynamali. Kalan 2 yabancı hakkını verimsiz 3 isimden uzun sıkıntısı olduğundan Morgan ve Ennis/Angola dan biri şeklinde yapilabilir. Morgan Ennis Angola bir şekilde anlasilip gönderilmeli.

Rakipte Yeboah sağolsun sağlam bir sutorleri yok bizim gibi.
 
Yerli 5 ile maça daha iyi tutunuyoruz. Sinan ve Sedat Ali bench ısıtma rolünde devam ediyorlar Psitolis bu oyuncuları tutmuyor ise Merkezefendi vb yerli arayan oynayabilecekleri takımlara kiralayayım.
Floyd'u beklemeden Morgan'i gönderip kalıplı atlet bir 4/5 ve Ennis-Angola ikisini de gönderip bir combo guard alsak yeter ikisi bir adamlık iş yapmıyor.
 
Bencede. En büyük temel eksikliğimiz Mamak Belediyespor' u Galatasaray zannedip, kaliteli kadrosu olduğunu zannetmek sanırım.
bir şutör bir de pivota bu takım toparlanır. düşündüğünüz kadar berbat halde olsaydık efes, karşıyaka, hapoel gibi maçlarda ciddi farklar ile mağlup ayrılırdık. sadece kolay tahmin edilebiliyoruz ve oyun belirli isimlere kalıyor.
 
Ennis biraz kipirdayinca takim bir anda one firladi.Iste basketbolda bir kisa oyuncu bile o kadar onemli ki..Gecen sezon ekmegini cok yemistik bunun.Bu sezon Bost’a eslik edecek oyuncuyu bulmakta zorlanmamiz maclari kaybetmemizin en onemli nedeni.
 
53-44 öndeyiz. bu maçı kazanmak çok önemli çünkü hem rakiplerimizden birini yenmiş olacağız hem de biraz olsun nefes almış olacağız. umarım sonunu getirebilir takım.
 
Ennis, aliağa maçında da hücumda sorumluluk alıp atmaya başlayınca oyun bir anda bize dönüp farka gitmiştik. temel sorunlarımız çok belli ve gerekli hamleler yapılmalı. mesela 4. çeyrek başında 5-0 yedik ve 5 sayı 2 hücum ribaundundan geldi. tabii daha büyük sorunlar oluşmaması içinde yenilgi serisine son vermemiz gerekiyor.
 
Sari Kirmizi formali sporcular gormesem, bizim takimi TBL 2.lig takimi sanardim. Hummer ise efsane,seneye yaz ligine katilir asil yeri Lakers. :)
 

Üst