BSL 6. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray

Hala saha kapama çıkmasını bekliyor muyuz?

http://***************************************.com/omer-onandan-antrenor-aciklamasi.html

Fenerbahçe – Galatasaray maçları futbol, basketbol fark etmeden gergin geçiyor. Oyuncuların maç sonunda birbirine sarılması ve tebrik etmesi çok önemliydi. İki takımımız da Euroleague’de oynuyor ve çok yoğun bir fikstür var. Bu hafta mesela hafta içi iki Euroleague maçı oynayacaklar. İki taraf da çok yorgundu ama güzel bir maç oldu. Hatta Beşiktaş – Darüşşafaka maçı da çok güzel bir maç oldu. İki maçta da salonlar doluydu. Basketbolda herkesin birbirine daha tahammüllü olması lazım… Maç kopana kadar bir olay yoktu. Oyuncuların da, seyircilerin de dikkatli olması lazım. Basketbolun seyir zevki her geçen gün artıyor.

Hala saha kapama çıkmasını bekliyor muyuz?

http://***************************************.com/omer-onandan-antrenor-aciklamasi.html

Fenerbahçe – Galatasaray maçları futbol, basketbol fark etmeden gergin geçiyor. Oyuncuların maç sonunda birbirine sarılması ve tebrik etmesi çok önemliydi. İki takımımız da Euroleague’de oynuyor ve çok yoğun bir fikstür var. Bu hafta mesela hafta içi iki Euroleague maçı oynayacaklar. İki taraf da çok yorgundu ama güzel bir maç oldu. Hatta Beşiktaş – Darüşşafaka maçı da çok güzel bir maç oldu. İki maçta da salonlar doluydu. Basketbolda herkesin birbirine daha tahammüllü olması lazım… Maç kopana kadar bir olay yoktu. Oyuncuların da, seyircilerin de dikkatli olması lazım. Basketbolun seyir zevki her geçen gün artıyor.

Olay olduğunu kabul etmiş, bu da bir ilerleme. Şimdi soruyorum; Abdi İpekçi'de maç kopunca, olay çıkarmak serbest mi?

İkinci bir b planımız yoktu maalesef . Dış şutlar girmeye devam etseydi maç içinde kalacaktık girmeyince de koptuk. Dünyanın en iyi koçunu da getirsen maçtaki rotasyonla yapabileceği çok da birşey yoktu zaten. Bir pozisyon hatırlıyorum Vessely hava da tiplemeye çalıştı girmedi tiplemeye çalıştığı pozisyonun bir de hücum ribaundunu aldı. Bu aslın da bizim pota altı için sezonun özetidir.

Fenerbahçenin bu kadar üstün olduğu bir bölgede Tibor neden kadroda yoktu bilmiyorum. Önceki yazıları okumadım belki sakattır ancak bir sakatlığı yoksa ve bu maçta kadroya alınmadıysa facia ötesi bir karar olmuş. Trabzon maçın da düşünmediğin Ege yi fenerbahçe maçın da oynatmanın açıklaması şudur; ''Bu maçı zaten kaybedeceğiz çık sende oyna aslanım''

9 tane yabancı aldın Be Ergin Hoca. 9 yabancı ne demek ya. Bu kadar yabancı oyuncu geldi ne oyun kurucu sıkıntın kapandı ne pivot ne de şöyle saf top kullanan bir dış şutörün var. Vallahi benim oyuncu bilgim inanılmaz zayıftır. Avrupadan bilinen oyuncular dışında ne tanırım ne bilirim buna rağmen Ben oyuncu getirsem bu kadar felaket bir transfer toplaması yapmazdım muhtemelen. Thompsonu göremedik bi maç pota altının beyi bir maç kedisi. Diebler bir üçlük attımı havalara giriyoruz beklenti nasıl düştüyse Tyus ıssız adam tibor uzun adam hacıyeva kayıp adam russ süper mario misali dentmon da canlı bomba ya batırır ya çıkarır grisi yok adamın.

Fenerbahçe Spor Kulübü Sporcusu Melih Mahmutoğlu’nun, yaşanan olaylar esnasında müsabaka görevlileri raporlarında da belirtildiği ve izlenen görüntülerden de anlaşıldığı üzere; Fenerbahçe Spor Kulübü Baş Antrenörü Zeljko Obradovic’in yönlendirmesi ile görevli masasına gelmek suretiyle, olayların yatışmasını sağlamak amacıyla anons yaptığı anlaşılmıştır. Fenerbahçe Spor Kulübü Sporcusu Melih Mahmutoğlu’nun eyleminin her ne kadar izinsiz olduğu belirtilmişse de; görevli masasında yapılan anonsun engellenmesi müsabaka görevlileri tarafından sağlanabilecekken sporcuya müsaade edilerek zımnen izin verildiği değerlendirilmiş ve Fenerbahçe Spor Kulübü Sporcusu Melih Mahmutoğlu’na atfedilen eylem nedeni ile ceza verilmesine yer olmadığına karar verilmiştir.

Tiyatro Federasyonunda sıradan bir gün...

Edit: kararın tamamı http://www.tbf.org.tr/docs/default-...l-süper-ligi-müsabakası-hakkında.pdf?sfvrsn=2