BSL 6. Hafta | Tofaş 112-93 Galatasaray Doğa Sigorta

Lojeski karşısında kim vardı az önce bire birde resmen izledi Whittington sanırım ya da Tai. Resmen buyur geç dedi akabinde asistle üçlük yedik maç dağıldı.
 
Muhsin Yaşar 4 ledi çeyrek bitiminde. Son çeyrek pirana gibi savunma yapar, hücumda da pota altını işlersek ribauntlar falan belki maçı kazanabiliriz.
 
Nasıl savunma yapıyoruz böyle ? Daha doğrusu yapamıyoruz. Tam farkı erittik derken hemen seri yiyoruz. Dördüncü çeyreğin başında biraz sıkı durmazsak işimiz biter.
 
Savunmada kötüydük ve kaybettik. 1 ve 5 numaralarımızın savunma becerisi hiç yok ne yazık ki! Meija'nın ekstra sayıları oldu ama hep boş üçlükler yedik. Kalan maçlardan Bursaspor, KSK ve Efes tehlikeli görünüyor.
 
Kısa oyuncularımızın skandal savunma yaptığı ve Lojeski-Mejia ihtiyar ikilisinin resmen sihirle oynadığı bir maça Auguste-Webster ikilisiyle tutunabileceğimiz kadar tutunduk ama son çeyrekte Berk maçı koparan kişi oldu. Koç Erdoğan bu maçtan sonra savunmadaki ciddiyetsizlikleri nedeniyle Harrison ve Yiğit'in kulağını çekmeli. Göksenin'e bir şey demiyorum. İyi savunmacı olmadığı çıplak gözle bir maç izleyen herkesin bildiği bir gerçek.

Bu maçı telafi etmeliyiz. Karşıyaka ve Daruşşafaka maçlarını artık kaybetme lüksümüz yok. Hatta ilk ikiyi istiyorsak Efes'ide yenmeliyiz.
 
Hayatımda bu kadar aptalca gerizekalıca bir maç görmedim. Sinirlerim bozuldu ciddi anlamda. Deplasmanda 93 atıyoruz ama fark yiyoruz. Biriniz çıkın diyin ki “adamlar da iyi oynadı hakkını verelim” . 9 metreden üçlük atıp durdular. Kaan Kural bile taraflı demesinler diye çıldırmamak için zordu. Utanmasalar %95 le atacaklardı bu nasıl şans ya. 10 kere daha maç yapsak 9 unu kazanırız.
 

Üst