BSL 7. Hafta | Galatasaray 84-78 Beşiktaş

16/17 Basketbol Süper Ligi 7. haftasında Beşiktaş Sompo Japan'u konuk ediyoruz. Yarın saat 20:00'da başlayacak mücadele Lig TV 3'den yayınlanacak.

Beşiktaş SJ şu ana kadar oynadığı 6 lig maçında 5 galibiyet 1 mağlubiyet alırken, takımımız ise maç öncesi 4 galibiyet 2 mağlubiyet ile 1 maç eksiğiyle 7. sırada bulunuyor.

Yenilmez Armada'ya başarılar diliyoruz.

Bu sene bizden sonra maçını en çok izlediğim takım beşiktaş diyebilirim. Ufuk Sarıca, şampiyon olduğu senedeki gibi çok arzulu ve mücadelesi yüksek bir takım yaratmış. Kendi taraftarının başta burun kıvırdığı Stimac bile evrim geçirmiş gibi oynuyor. Clark biraz istikrarsız ama ritm bulduğunda çok can sıkıyor. En büyük avantajımız maçın Abdi İpekçi'de olması ve Ataman'ın Ufuk Sarıca'ya karşı galibiyet adına bariz bir üstünlüğünün olması.

Zor maç olacak bizim için umarım Daçka maçı çıkışımız olmuştur da bu maçla da devam eder...

Sinan-Emir
Diebler-Göksenin
Micov-Schilb
Daye-
Tyus-Pleiss

Bu haftanın en zor maçına biz çıkıyoruz. Keşke bu hafta Ted'le karşılaşsaydık. Geçen hafta 2 tane zor maç oynadık Euroleague'de. Beşiktaş bize göre daha çok dinlendi. Çok ta formdalar. Kazanırsak çok önemli bir galibiyet olacak. Her maç guardsız oynamak kolay değil. Bu maçta daha net göreceğiz.Ufuk Sarıca takımlarına baskı yaptırmayı sever. Guardsız topu getirmek kolay olmayacaktır.

Galatasaray-Bursaspor ve Galatasaray-Barcelona maçları aynı gün aynı saat.Konuyla alakası yok ama nasıl yapacaklar bunu acaba?Geçen günlerde yanlış hatırlamıyorsam gün ya da saatini değiştirmişlerdi bir takımın.

Ergin Ataman Daye yerine bence Deon ile başlayacak..

Deonu alırsa bence Pleiss yerine olabilir Dayeyi yavaş yavaş ısındıracaktır diye düşünüyorum bu maç fazlaca süre alabilir ama Clark-Stimac ikilisi var diye Deonuda alayım diyebilir belki ama Dayeyi kesmesini beklemiyorum ben

Daye ve Tyus'ın ilk beş başlayacağını düşünüyorum. Clark'ın savunması kötü, Daye orayı işleyecektir. Tyus da son maçlarda çok süre almadı, bugün daha fazla süre verebiliriz. Ayrıca atletizmiyle Stimac'a ters gelebilir.

İmkanı olanlar maça gelsin lütfen. Önemli bir maç, kazanmalıyız.

SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mücadele etmeden kazanamayız.
Onlarda diğerleri bir şekilde savunulur ama Dj savunmakta en çok zorlanacağımız oyuncu olacak.
Yorgunluk ve konsantrasyon sorunu olmazsa, koçta maçın içinde kalırsa inşAllah kazanırız...

Pleiss ve tyus stimac a karşı çok üstünler bunu iyi değerlendirmeliyiz ama takım olarak bizden daha iyiler orası gerçek . Biz hala tam bir takım olamadık inşallah daçka maçındaki gibi bu maçıda güzel oynarız Barça maçına daha motive ve moralli çıkarız .

Sinan'dan ziyade Emir'i ana yönlendirici rolde kullanmalıyız. Bir de bu maçta Micov'u dinlendirmeliyiz bence. Çok yıprandı son iki maçta.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Klüp olarak iyiden iyiye loser olmaya başladığımız bu sezon alınacak derbi galibiyetleri artık baya önem arzediyor umarım ekstra bi motivasyon ve arzuyla çıkar oyuncularımız ve staff takımı parkeye.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Jilet gibi maç. Tıranziişın durumunda bence her şeye rağmen biz daha ağır basan tarafız. İş at ata dönerse karlı çıkan biz oluruz. Mesele Clark ile Stimac'ın verimini en aza indirebilmek. Pleiss'ın ufaktan ritm bulma durumu var, bozmadan üzerine koyarak devam eder ve Tyus da sakatlığın etkisini atarsa eğrisi doğrusuna gelir. Yalnız karşıda cidden iyi bir takım ve maçı yaşayan bir koç var. Her şeyden önce keyifli olacak, kazanırız umarım ki inanıyorum da. 89-83 falan iliştireyim şuraya, Micov'dan uçuk bir performans bekliyorum.

Pleiss bu maçta da kilit oyuncu bence. Stimac üzerinde rahatça üstünlük kuracaktır. Savunmada Stimacın ağırlığını kullanıp çok sayıda blok yapabilir.

Pleiss geldigi günden beri en efektif oyununu Dacka karsısında oynadi . Bu performansın tesadüf olmadigini bu aksam ispatlaması gerekiyor . istikrar bekliyoruz !

20'ye yatiralim mi bu aksam Besiktas'i, cikisa gecelim mi hocasi? Barcelona'ya kare kare takimi ezberletecek kadar urkutelim mi kofte ekmegini yedigim? Zaten canimiz burnumuzda sen bari sok su takimi rayina, Dentmon'i da affet, Sinan ve Preldzic'in Rice'i nasil kontrol edecegini dusundukce tuylerim urperiyor.