BSL 7. Hafta | Galatasaray 84-78 Beşiktaş

Emir bi maç iyi bi maç kötü oynar üst seviye oyuncu olmamasının sebebi buydu zaten. Ama bjk de guardsız oynamamızı değerlendirip ciddi topa baskı yapıyo pasla geçmek lazım belki de..
Tyus da kaç maçtır çok iyi değil bu maç önemli enerjisine ihtiyaç olacak.

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Can korkmaz denenebilir sonuçta guard kendisi..

Beşiktaş doğru rotasyonla iyi dinleniyor biz ise bunları hiç bir zaman beceremedik. Maç içinde enerjileri bizden iyi oluyor doğalında..

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen sezon Udoh sakatlandıgında Fenerbahce'nin almayı düsündügü bir oyuncuydu Earl Clark . Bu sezon başı Russ smith'i transfer ettigimizde, oynadigi bir macın tamamini oturup izlerken karsı takımda gösterdigi performans ile beni cok etkilemişti Earl Clark . 1 ay sonra besiktas transfer edince baya hayıflanmıştım . Oynadigi oyun tesadüf degil . Sert, atletik , savunması ve şutu olan komple bir dört numara. Bizde işte daye şut atacak diye bekliyoruz .

Daye ve Tyus'ın Russ-Dentmon ikilisinin kadro dışı kalmasından etkilendiğini düşünüyorum. Başka Amerikalılar da var takımda ama benim tezim biraz bu şekilde. Ergin Ataman ile Amerikalılar arasında problem olduğu gerçek. Bunu sadece form ile açıklayamayız.

İkinci yarı Daye'in skoru sırtlaması gerekiyor . Savunmada zaten tuttugu adam dogal olarak yıldız oluyor . Hücumda bari katkı versin . Zahmet olacak .