BSL 7. Hafta | Galatasaray 84-78 Beşiktaş

Pleiss' 22 sayı ve 8 rebound bence ekstra. Seneyi 8 -12 sayı ortalama arasında ve 15 dakikada olmasını bekliyorum. Emir için de benzeri. Umarım devamı gelir.

A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi Akşamlar herkese Digiturk e gösterdiğim tepki ( Murat - Dİdin - Hanoğu - Tufan Ersöz -İhsan Bayulgen taraflı yayıncılığı dolasıyıla bu sene Digiturk ve spor extra paketi almadım . Bu akşamki maçı İnternet üzerinden izleyebileceğim bir linkiniz var mı şimdiden teşekkür ederim .

İyi Akşamlar herkese Digiturk e gösterdiğim tepki ( Murat - Dİdin - Hanoğu - Tufan Ersöz -İhsan Bayulgen taraflı yayıncılığı dolasıyıla bu sene Digiturk ve spor extra paketi almadım . Bu akşamki maçı İnternet üzerinden izleyebileceğim bir linkiniz var mı şimdiden teşekkür ederim .
taraftarium ve ya 90a.org dan takip edebilirsiniz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Savunma ribauntları sıkıntı ciddi sayı verdik. Clark yüzdeli atıyor dışardan. Hücumumuz kötü olsa da 19 attık bi şekilde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Earl Clark baya etkili oynuyor. Stimac ise biraz geri planda kaldı hücumda. Bir olumsuz, bir olumlu durum var pota altında. Olumlu dediğimiz Stimac olayında ise ribaunlarda etkisisiz. 5 ribaundu var ilk çeyrekte.